http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kaçıp Gitmek

sseyhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
625
74
28
6 şubat 2023 4.17 depremi bizzat yaşadım. 5. Katta idim. O korku ile bir kapi kirişi altina geçtim 2 dakika çıkmadım. Küçük bir ahşap atölyem vardı el emeği kaşık kesme tahtası ve benzeri objeler üretiyordum. Bir gece de yerle yeksan oldu herşey. Mal hiç umrumda olmadı olmaz da hayattan zevk almak için yaşıyordum. Daha sonra ailevi sorunlar baba ile abla ile derken yalnız kaldım. Sonra antalya ya gittim bir sirkette işe girdim. Başta baskı falan umursamadım sonra tatil günü yok mesai saati yok köle gibi olmaya başladı yapilan mobbing cabasi. Bir kac gün önce herşeyi geride bırakıp gittim. Hayat bazen gitmek gerektiriyor. Cebimde 500 lira ile yola koyuldum. Yeni bir şehir yeni insanlar diyerek izmire geldim.
Hayat ne çıkaracak karsima bilmiyorum. Bir yerden vücut yorgunluğunu atıp başlamak gerekiyor. Bazen dışarı da kalıp sokakta yaşayanları anlayabilmektir belki hayat. Her şey olur herşey büyür herşey geçer bu hayatta. En dibe inip yavaştan toparlanma kabuk değiştirme zamani. Buraya boyle yazdim affola.

eymenim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
819
582
93
yolun açık olsun daima.. karşına güzel çıksın hep dostum

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,097
4,321
113
Önce barınma sorununu çöz ilk gündem bu olsun

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,457
651
113
Nereye gidersen git insan kaderinden kaçamiyor inşallah dilediğin gibi bir hayatın olur

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,146
3,347
113
Kumarcı adam ne yapsa boştur hepimiz için geçerli bak kalkıp gidiyosun cebinde 500 TL var şu iş den uzak dursak belki daha farklı olacak belki de oynamiyorsun dur bilemiyorum ama oynamayanin burda işi olmaz

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,247
440
83
Dostum sen genede aile bağlarını sıkı tut,hersey bi şekilde yerini bulur ama sağlık ile aile kolay degil,yolun açık olsun.

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,979
5,416
113
Keşke bi 30 bin falan yapip ciksaydin yola bile bile sefil olmakta akil isi degil

sseyhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
625
74
28
Kumarcı adam ne yapsa boştur hepimiz için geçerli bak kalkıp gidiyosun cebinde 500 TL var şu iş den uzak dursak belki daha farklı olacak belki de oynamiyorsun dur bilemiyorum ama oynamayanin burda işi olmaz
Deprem zamanina kadar yüklü oynardım. Ondan sonra depremden kalan borçları ödedim dostum. 2025 marta kadar bir öğrenciye yardim ettim. Sonrasi bir araçkazası yaptim borcumu kapatıp çıktım gittim. Teşekkürler

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,513
2,178
113
Allah yardımcın olsun iş hertürlü bulunur ama senin kalacak yerin yoksa büyük sıkıntı malesef. Havalarda artık soğuyor umarım hakkında hayırlısı olur zorda olsa güzel bir başlangıç yaparsın

sseyhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
625
74
28
Allah yardımcın olsun iş hertürlü bulunur ama senin kalacak yerin yoksa büyük sıkıntı malesef. Havalarda artık soğuyor umarım hakkında hayırlısı olur zorda olsa güzel bir başlangıç yaparsın
Teşekkür ederim. 6 şubatta yağmur altında hayatı çok sorguladım dost. En fazla canımız yanar.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,585
86,542
113
Yanlış karar kışa girerken böyle cesur davranamazsın İzmir iklimi güzel ama kışın perişan eder Antalya da yatılı iş bulurdun belki ama İzmir de bulamazsın 500 tl ile yola çıkmayacaktın yeni sayfa böyle açılmaz dostum

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,270
318
83
Aynı benim hayatımın kopyası ben cesaret edemiyorum senin yolun açık olsun kral

sseyhan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
625
74
28
Yanlış karar kışa girerken böyle cesur davranamazsın İzmir iklimi güzel ama kışın perişan eder Antalya da yatılı iş bulurdun belki ama İzmir de bulamazsın 500 tl ile yola çıkmayacaktın yeni sayfa böyle açılmaz dostum
Bazi şeyler tak etti ustam. Yaşadığım yerde nefes alamamaya başladım. Tatil yok ara yok bir düşünemiyorsun. Son raddede idim.