6 şubat 2023 4.17 depremi bizzat yaşadım. 5. Katta idim. O korku ile bir kapi kirişi altina geçtim 2 dakika çıkmadım. Küçük bir ahşap atölyem vardı el emeği kaşık kesme tahtası ve benzeri objeler üretiyordum. Bir gece de yerle yeksan oldu herşey. Mal hiç umrumda olmadı olmaz da hayattan zevk almak için yaşıyordum. Daha sonra ailevi sorunlar baba ile abla ile derken yalnız kaldım. Sonra antalya ya gittim bir sirkette işe girdim. Başta baskı falan umursamadım sonra tatil günü yok mesai saati yok köle gibi olmaya başladı yapilan mobbing cabasi. Bir kac gün önce herşeyi geride bırakıp gittim. Hayat bazen gitmek gerektiriyor. Cebimde 500 lira ile yola koyuldum. Yeni bir şehir yeni insanlar diyerek izmire geldim.
Hayat ne çıkaracak karsima bilmiyorum. Bir yerden vücut yorgunluğunu atıp başlamak gerekiyor. Bazen dışarı da kalıp sokakta yaşayanları anlayabilmektir belki hayat. Her şey olur herşey büyür herşey geçer bu hayatta. En dibe inip yavaştan toparlanma kabuk değiştirme zamani. Buraya boyle yazdim affola.
Hayat ne çıkaracak karsima bilmiyorum. Bir yerden vücut yorgunluğunu atıp başlamak gerekiyor. Bazen dışarı da kalıp sokakta yaşayanları anlayabilmektir belki hayat. Her şey olur herşey büyür herşey geçer bu hayatta. En dibe inip yavaştan toparlanma kabuk değiştirme zamani. Buraya boyle yazdim affola.