- 78,052
- 50,101
- 113
Birde böyle emojiler kullanan elemanlar varya djjwjdkwkdkekdHzhahaahshhahzhshxhehshhshs tehlikeliuim diyorm anlasna 🤙🤙😉
Birde böyle emojiler kullanan elemanlar varya djjwjdkwkdkekdHzhahaahshhahzhshxhehshhshs tehlikeliuim diyorm anlasna 🤙🤙😉
Var öyle kişilerЯ возьму кредит и поговорю с фальшивыми деньгами
Bol şanslar dost mccollum yerine doncic olaydı baya güzel kupon doncicin olduğu yerde mccollum getir götür yapar 😂😂@JustWatch Bol şans kardeşim buda benden olsun..
Ewet oyle yaptim ilkten sonra işte böyle aklima herkes böyle yaparsa geldi sildim bunu aldim sonucta ayni takimda değiller 😉Bol şanslar dost mccollum yerine doncic olaydı baya güzel kupon doncicin olduğu yerde mccollum getir götür yapar 😂😂
Şaka yapıyorum bro mc collum mantıklı zion yok New Orleans ta skor yükü onda bende wood olmadığı için doncice güvendim yoksa o kadar beğenmem oyununuEwet oyle yaptim ilkten sonra işte böyle aklima herkes böyle yaparsa geldi sildim bunu aldim sonucta ayni takimda değiller 😉
Teşekkürler dostumBol şanslar 🙏
Doncicin geliri war maksat icimden geceni oynamak ama su aene nedem 2 asiste o orani wermis hicmi pas wermiyor bu yaw sansa felan 2 asist yapsin bari 😀Şaka yapıyorum bro mc collum mantıklı zion yok New Orleans ta skor yükü onda bende wood olmadığı için doncice güvendim yoksa o kadar beğenmem oyununu
Senem hn NBA mi takılıyoruz 😀Bol şanslar 🙏
Hangisi bro iki asistDoncicin geliri war maksat icimden geceni oynamak ama su aene nedem 2 asiste o orani wermis hicmi pas wermiyor bu yaw sansa felan 2 asist yapsin bari 😀
Allen diyorsan adam pivot.normal yani o oranı vermsiHangisi bro iki asist
Bı de anlasam 😂😂yok öyle gördüm bol sanlar yazıyorum sadeceSenem hn NBA mi takılıyoruz 😀
Slota dewam o zman 😀😀Bı de anlasam 😂😂yok öyle gördüm bol sanlar yazıyorum sadece
Brezilya basketlerin ilk ceyreklere baksana dayin bassaymis 😀😀Steve Adams yok tilman nasıl savunacak alleni Allen double dauble banko
Slot çok boş ya vbet bugün 150 ekledi Bonanza şansa bı kere verdi 600 sonra gateste çevrimi yapayım dedim 6 kere aldık 18 den fazla vermediSlota dewam o zman 😀😀
Aynen.😊Slota dewam o zman 😀😀
Hepsi geldi evet dayının morali bozuk dün dinlemedi beni yoksa kazanıyordu dayiliktan reddedecemBrezilya basketlerin ilk ceyreklere baksana dayin bassaymis 😀😀