Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JOSHUA | Kasa 3287 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,568
16,292
113
Zaten aktif rol acan adamsin sen bende aciyordum da vazgeçtim artık adam gelip benim rolu takip ediyor du yarina kendisi açınca rolu adam slm bile almıyor du benden puaha o yuzden bıraktım artık rol cekilis felan açmıyorum losers konumuz var orda her gün dağıtım yapıyoruz zaten kendi aramızda paramız olduğu sürece senide bekleriz dost
Şimdi de çok var öyle rol açıp paralanıp selam vermeyen. Bende yazıyorum aklıma onları. Bu arada losers konusunda iyi arkadaşlar var. Ama sadece kendine müslümanlar da var .😀

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,042
22,482
113
Şimdi de çok var öyle rol açıp paralanıp selam vermeyen. Bende yazıyorum aklıma onları. Bu arada losers konusunda iyi arkadaşlar var. Ama sadece kendine müslümanlar da var .😀
Doğrudur iste mesele o çürükleri bilmekten geciyor var bi iki tane orda da çürük elma insan iki günde çözüyor zaten onları var 5 6 tane çok sağlam adam da var o konuda dost

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Yoksa kimsenin hakkına girmedim sadece biraz atisiyoruz

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,042
22,482
113
Gerçek hayatta tam tersiyim burda biraz sulu biraz goygoycu
Bak dostum mesela ben gelip yüklü para kaybetmisken sen gelip bana goygoy yaparsan seni çok pis terslerim ben tek degil herkes bunu yapar zaten param oldumu eger durumun kötüyse ve kalbin temizse sana o konuda yardımcı da olurum ama insanların o anki ruh halini bilmeden goygoy yaparsan olmaz yakisi kalmaz kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...