- 23,175
- 21,598
- 113
Eyw dost güzel bir gece oldu kesene bereket yine beklerizHerkesin eline sağlık dostlar, bu arkadaşlar bana dm üzerinden iban atsın çekim gelince gonderecegim
Eyw dost güzel bir gece oldu kesene bereket yine beklerizHerkesin eline sağlık dostlar, bu arkadaşlar bana dm üzerinden iban atsın çekim gelince gonderecegim
Hayrını gör,,kesene bereketHerkesin eline sağlık dostlar, bu arkadaşlar bana dm üzerinden iban atsın çekim gelince gonderecegim
Sen kapalıyken de atarsin dost sorun etme puahahKesene bereket dost eyvallah ama Dm kapalı sende
Şimdi baktım sana ödül göndermişim önceden iyi ki göndermişim dedim nadir kişilerden oldun dost🤩Açtım dost
2 saat kalmışArkadaşlar ben gidiyorum hepinize teşekkür ederim gözlerim kapanıyor 6.5 ta kalkmam lazım
Uyursan kalkamazsın hakanArkadaşlar ben gidiyorum hepinize teşekkür ederim gözlerim kapanıyor 6.5 ta kalkmam lazım
Kesene bereket dostHerkesin eline sağlık dostlar, bu arkadaşlar bana dm üzerinden iban atsın çekim gelince gonderecegim
BenHerkesin eline sağlık dostlar, bu arkadaşlar bana dm üzerinden iban atsın çekim gelince gonderecegim
Hayırlı olsunEyw dost güzel bir gece oldu kesene bereket yine bekleriz
Teşekkürler dost darısı başınıza@JOSHUA Tebrikler dostum yesillenmiş burası 🙏🍀daim olsun 👏 👏 👏
Umarım dostum 🙏Teşekkürler dost darısı başınıza