Bu ligi pek bilmiyorum öyle diyorsan öyledirGelir bu kanka bu ligte gol zaten olmuyor sadece korner geliyor ikinci yari bi gol cikarsa maçtan erkenden kornerler gelir
Bu ligi pek bilmiyorum öyle diyorsan öyledirGelir bu kanka bu ligte gol zaten olmuyor sadece korner geliyor ikinci yari bi gol cikarsa maçtan erkenden kornerler gelir
Sorunsuz gelsin bari dk 23 e kadar da korner yoktu maçta40 dan sonra 2 korner çıkması güzel oldu son maçlarında ikinci yarı kornerler cosmus umarım bu maçta öyle olur
20 den sonra kornerler geldi uzatma da az verildi en az 4 5 dakika olması lazımdı bir gol gelirse erkenden gelir kornerler gol gelmese bile bunlar yine 6 korneri rahat şekilde getirirler bence40 dan sonra 2 korner çıkması güzel oldu son maçlarında ikinci yarı kornerler cosmus umarım bu maçta öyle olur
Ömrümüz bu ligi takip ederek geçti zaten puaha en iyi bildiğim ligtir kart oynucan korner oynucan gol asla oynamamak lazim bu lige gelmiyor cunkuBu ligi pek bilmiyorum öyle diyorsan öyledir
Aynen öyle hayırlısı olsun vallaİkinci yari izleyip gorceez bakalim herseyin hayırlısı olsun
İlk çeyrek alır ve üst oyna@Erhan2121 dost oklahoma maçına ne alınır sence
İlk yarı 103.5 üst gelir miİlk çeyrek alır ve üst oyna
Oda gelir dostumİlk yarı 103.5 üst gelir mi
Mantıklı 👌İlk yarı 103.5 üst gelir mi
Bu gelirse öyle oynayalim bakalım dostOda gelir dostum
🔥🔥🔥Yarı sonu
5 korner
İkinci yarı
6 kornere işlem tmm olur,,
LOADING!!!
Hadi bakalım hayirlisi6 korner bekliyoruz başladık
İns gelirBu gelirse öyle oynayalim bakalım dost