- 29,502
- 21,526
- 113
Maçta 1 kornerde çıkabilir erhan varsaTek kornerden yattik ozaman
Maçta 1 kornerde çıkabilir erhan varsaTek kornerden yattik ozaman
Bol boll bolll şanslar..Hedefi Tamamlarsak ulaşırım
Bunun gelmeme ihtimali çok az kanka cidden diyorum bunlar korner çizgisinde show yapan takımlar en az 13 15 arasi çıkacak bak gorursunTek kornerden yattik ozaman
Sağol abi hosgeldinBol boll bolll şanslar..
Bol sansHedefi Tamamlarsak ulaşırım
Brezilya serie b ye sadece korner oynuyorum zaten, özellikle goias ı görünce geçen senide gördüm sende doğru yoldasinBunun gelmeme ihtimali çok az kanka cidden diyorum bunlar korner çizgisinde show yapan takımlar en az 13 15 arasi çıkacak bak gorursun
56 dakika sonra burda ol çok bilmişMaçta 1 kornerde çıkabilir erhan varsa
Çok hakımsınBunun gelmeme ihtimali çok az kanka cidden diyorum bunlar korner çizgisinde show yapan takımlar en az 13 15 arasi çıkacak bak gorursun
O kadar da çıkmaz sankiBunun gelmeme ihtimali çok az kanka cidden diyorum bunlar korner çizgisinde show yapan takımlar en az 13 15 arasi çıkacak bak gorursun
Gol yerine korner oynamak daha mantıklıBrezilya serie b ye sadece korner oynuyorum zaten, özellikle goias ı görünce geçen senide gördüm sende doğru yoldasin
KatılıyorumBunun gelmeme ihtimali çok az kanka cidden diyorum bunlar korner çizgisinde show yapan takımlar en az 13 15 arasi çıkacak bak gorursun
Slota girmesem suan odama para sayma makinesi almistim valla spor iyidir insan orda dibi kolay kolay görmüyor hata yaptım ben aşırı slota girdim büyük kaybettim sen sakin slot oynama kankaBrezilya serie b ye sadece korner oynuyorum zaten, özellikle goias ı görünce geçen senide gördüm sende doğru yoldasin
Yok doğru soyluyor dost, bazı maçlarda 20 korner bile çıkıyor bu ligde şuna geçen sayit oldum 5 dakkada çıkan kornere bakO kadar da çıkmaz sanki
Bi bak o lige dostumO kadar da çıkmaz sanki
OhaYok doğru soyluyor dost, bazı maçlarda 20 korner bile çıkıyor bu ligde şuna geçen sayit oldum 5 dakkada çıkan kornere bak
Bekleyip göreceğiz reisBi bak o lige dostum
Bol şansların olsun dostum 🙏 🤗 🍀Hedefi Tamamlarsak ulaşırım
🙏☘Nazar değdirmeyelimde, 11 olsun bizim olsun