Lan çıkarsa 50 veriyo adama 1k sadaka mı veriyorsun ben onu 3 4 bin kazandığım da birine veriyorum ne eli açık biriymişsin sen ya 😂😂Valla 1 k atcam sana dost cıkarsa
İnşallah kardeşim bu jojobet benim telegram kullanıcı adımı bilmiyor ki bu arada nasıl olcakUmarım ckkar
1 k az paramı kanka gönlünden oyle geldiLan çıkarsa 50 veriyo adama 1k sadaka mı veriyorsun ben onu 3 4 bin kazandığım da birine veriyorum ne eli açık biriymişsin sen ya 😂😂
Ya dostum çıktıgı zaman premium olcaksın siteye girip canlı desteğe baglanıcaksın onlar yardımcı oluyorİnşallah kardeşim bu jojobet benim telegram kullanıcı adımı bilmiyor ki bu arada nasıl olcak
Tg takip eden herkes oto katılıyor 195k kişiden 100e girmen gerek zor iş kolay denk gelmez 2k da 1 şansın var
Bol sanslar dost bu jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor ki nasıl olcakBende çekiliş için bugün yatırım yaptım çevirdim çektim artık çekiliş sonucunu bekliyorum
Az para 1k para mı şuan yazık vallahi 😂😂1 k az paramı kanka gönlünden oyle geldi
Sans isteTg takip eden herkes oto katılıyor 195k kişiden 100e girmen gerek zor iş kolay denk gelmez 2k da 1 şansın var
Yani o kadar heyecan yapılacak etkinlik değil çıkmazSans iste
Kardeşim ben gunluk 1 k ye calısıyorum asgari ucretle sabahtan akşama kadar asgari ücret ile yazıklar olsun sanaAz para 1k para mı şuan yazık vallahi 😂😂
Bilsede bilmesede kime çıkarsa ona özel olarak msj atıyorlar telegram daBol sanslar dost bu jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor ki nasıl olcak
Bana niye yazıklar oluyo 50k kazançtan adama 1k vericem diyen sensin yazıklar olsun diyen yine sensin ben 3 5 bin kazandığım da veriyorum o parayı burda sevdiğim kardeşlerime 50k 5 10k dağıtırım dünya malı dünyada kalır cimri birisin belliKardeşim ben gunluk 1 k ye calısıyorum asgari ucretle sabahtan akşama kadar asgari ücret ile yazıklar olsun sana
Sen iyi bir arkadaştın kumar senide yemiş geçmiş olsunSelamın aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın konu açmak zorunda kaldım çekiliş için kazanırsam bu jojobet beni nasıl bulcak jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor benim anlamadığım için size sormak istedim
Ne yaparlım kanka kirada oturmak kolay değil sadece kod kovalıyorum cok para yatırmıyorum merak etmeSen iyi bir arkadaştın kumar senide yemiş geçmiş olsun
Yok o konuda saygım sonsuz reisim 1-2-3-5 k bazı insanlara az gelir bazı insanların ihtiyacını giderir ben açtığın konu için yazdım , yaptım ettim verdim diyenler öyle kuru sıkı kimse kimseye birşey vermiyor ben milyarlar dağıttım verdim demiyorum utancımdan gerek yok boş muhabbetlereNe yaparlım kanka kirada oturmak kolay değil sadece kod kovalıyorum cok para yatırmak merak etme
1 k para değil 😀Az para 1k para mı şuan yazık vallahi 😂😂