Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jojobet Çekiliş Hakkında

Yusuf3504

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,123
213
63
Bu ödülü arkadaşa çıkmışta kodumu giriyoruz nerden talep edecek

Yusuf3504

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,123
213
63
jojonun telegram admınıne yazılıyor du sanırım yada onlar size yazıyordu kimseye güvenme forumdan
Bana çıkmadı ya temmuzda çıkmıştı bana onzamaj Telegram ademine yazıp almıştım ama şimdi gift yollanmış kod gibi bişe var destekde yok

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,286
1,847
113
kaçtır yatırım yapıp bekliyoruz çıkmıyor abi gerçi nasıl çıkacak 195 bin kişi var katılan :D

Kostantinye

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
638
378
63
Selamın aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın konu açmak zorunda kaldım çekiliş için kazanırsam bu jojobet beni nasıl bulcak jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor benim anlamadığım için size sormak istedim
Bildiğim kadarıyla Daltonları peşine salıyorlar ıp çakışması olursada temizliyorlar

Doktor06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
355
63
arkadaşlar az önce jojoda oynarken bakiyem 750 küsürde iken bir anda 9500 e yükseldi kendi kendine sonra sayfayı yeniledim bakiye geri 750 düştü ne olmuş olabilir bilen biri var mı ?

wildsoul93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,676
975
113
arkadaşlar az önce jojoda oynarken bakiyem 750 küsürde iken bir anda 9500 e yükseldi kendi kendine sonra sayfayı yeniledim bakiye geri 750 düştü ne olmuş olabilir bilen biri var mı ?
o oluyor arada site sapıtıyor bakıyeler karısıyor yenıleyınce eskısıne dönüyor. 1 mılyon bakıye olmustu bende yenıledım 500 e dustu kendı parama yanı:D

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,271
2,398
113
TG adminleri kendilerine çıkarıyor. Boşa heveslenmeyin. Çıkan kişinin yatırımı yoktur zaten. Bı şekilde iç ediyorlar parayi

denizdogan7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
145
45
28
kardeşim daha önce bende pusuladan kazandım resmi kanal zaten olası kazanma durumunda ulaşman gereken bir bağlantı paylaşıyor.o hesaba ulaşıyorsun akabinde yardımcı oluyor ödemeni yapıyorlar. sadece ulaştıgın hesabın sana dönüşü biraz uzun sürebiliyor, uzun sürmesinden kastım aynı gün içinde oluyor yine

Kral21qq

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
234
59
28
Kardeşler dün jojonum çekilişi sırasında bir tane telegram dan biri bana msj gönderdi bende cvp verdi m geri dönmedi daha ben kazandımmı lan yoksa nasıl anlıyoz