Benim kuzen kankabu kimla Ömer baba
jojonun telegram admınıne yazılıyor du sanırım yada onlar size yazıyordu kimseye güvenme forumdanBu ödülü arkadaşa çıkmışta kodumu giriyoruz nerden talep edecek
Bana çıkmadı ya temmuzda çıkmıştı bana onzamaj Telegram ademine yazıp almıştım ama şimdi gift yollanmış kod gibi bişe var destekde yokjojonun telegram admınıne yazılıyor du sanırım yada onlar size yazıyordu kimseye güvenme forumdan
Bildiğim kadarıyla Daltonları peşine salıyorlar ıp çakışması olursada temizliyorlarSelamın aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın konu açmak zorunda kaldım çekiliş için kazanırsam bu jojobet beni nasıl bulcak jojobet telegram kullanıcı adımı bilmiyor benim anlamadığım için size sormak istedim
BenimdeŞu 50 bin çekilişi kazanabilmek için 100 bin kaybım olmuştur
o oluyor arada site sapıtıyor bakıyeler karısıyor yenıleyınce eskısıne dönüyor. 1 mılyon bakıye olmustu bende yenıledım 500 e dustu kendı parama yanıarkadaşlar az önce jojoda oynarken bakiyem 750 küsürde iken bir anda 9500 e yükseldi kendi kendine sonra sayfayı yeniledim bakiye geri 750 düştü ne olmuş olabilir bilen biri var mı ?
Bazen jojoda oluyor öyle. Yeniledin mi düzeliyorarkadaşlar az önce jojoda oynarken bakiyem 750 küsürde iken bir anda 9500 e yükseldi kendi kendine sonra sayfayı yeniledim bakiye geri 750 düştü ne olmuş olabilir bilen biri var mı ?
Yankıs bakıye tabımlanmsıtırarkadaşlar az önce jojoda oynarken bakiyem 750 küsürde iken bir anda 9500 e yükseldi kendi kendine sonra sayfayı yeniledim bakiye geri 750 düştü ne olmuş olabilir bilen biri var mı ?
200 bin kişi var. onun arasından sen gelecen ımkansızŞu 50 bin çekilişi kazanabilmek için 100 bin kaybım olmuştur
Uykusuz kaşmışsın yat dinlenarkadaşlar az önce jojoda oynarken bakiyem 750 küsürde iken bir anda 9500 e yükseldi kendi kendine sonra sayfayı yeniledim bakiye geri 750 düştü ne olmuş olabilir bilen biri var mı ?
Hehe 😆😆TG adminleri kendilerine çıkarıyor. Boşa heveslenmeyin. Çıkan kişinin yatırımı yoktur zaten. Bı şekilde iç ediyorlar parayi