Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet jojo Çekiliş Hakkında 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,589
13,801
113
ben tel satiyorum yani dusunursen 25 gunluk fiyatida öldürmezsen xiomi 15 ultra tertemiz yd imei atili sifir gibi 25 gunluk yani
Sen daha cok dusuceksin bu hallere ve oguz diye binadam vardı bana agriya giderken bunlari solemisti dersin sen yat kalk o kizina dua et seko✋✋

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,264
8,865
113
Bigun bende konu acicam jojo çekiliş bana çıktı ne yapabiliriz diye çok özendim sonra dolandirilip isyan bayrağını çekip sülalesini laciverte boyayıp forumdan süresiz ban yiyip uzaklaşıcam ahdım var

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,787
13,717
113
Kermes muhabbeti iyiydi ya lavuk bana kermesi var kızın yarın dedi 500 çıkmaz mı
Hiç tanımıyorum da aq tanısam
Biri de çekiliş çıktı 50 tl bana 4 sene oldu
Dost sana lazım değilse bana atar mısın dedi
Bu kadar net yani kendinden emin bir dolandırıcıydı
😂 😂 😂 Ahahaha
Ya Eniştem muhabbetin olan adam istese anlarım da forumda seninle hiç muhabbet etmemiş adam bi anda dm atip 40 yıldır seni taniyormuş moduna girip bi de samimi samimi içten içten konuşmaları yok mu bitiriyor beni. Ben dm den birine böyle yazsam Adamın bana küfür etme olasılığını da hesaba katardım.

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,512
14,347
113

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,624
10,442
113
Kermes muhabbeti iyiydi ya lavuk bana kermesi var kızın yarın dedi 500 çıkmaz mı
Hiç tanımıyorum da aq tanısam
Biri de çekiliş çıktı 50 tl bana 4 sene oldu
Dost sana lazım değilse bana atar mısın dedi
Bu kadar net yani kendinden emin bir dolandırıcıydı
Bizim gibi ensyiyi nerde bulucaklae dmler hala duruyor Forumdaki yüzssülük seviyesş farklı yerlerde kavgalı oluugun adam bile Gelip dmden destek istiyor yüzsüzce Buna Uyuz Oluyorum ama Yinede Yardımxı Oluyoruz Bize Ne Denir Büyük ihtimal eşşek

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,512
14,347
113
Bizim gibi ensyiyi nerde bulucaklae dmler hala duruyor Forumdaki yüzssülük seviyesş farklı yerlerde kavgalı oluugun adam bile Gelip dmden destek istiyor yüzsüzce Buna Uyuz Oluyorum ama Yinede Yardımxı Oluyoruz Bize Ne Denir Büyük ihtimal eşşek
Seni herkez tanımaz dost eskiler iyi tanır
Bilmezler seni

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,338
14,328
113
Bigun bende konu acicam jojo çekiliş bana çıktı ne yapabiliriz diye çok özendim sonra dolandirilip isyan bayrağını çekip sülalesini laciverte boyayıp forumdan süresiz ban yiyip uzaklaşıcam ahdım var
zor ihtimal, jojo para yedirmeyen kisiye 50k falan vermez everymatrixlerin tamamı dolandırıcıdır yanlıs hatırlamıyorsam @osmanwashere isimli bi arkadaşın parasını da ödememişlerdi tehdit etmislerdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...