Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet jojo Çekiliş Hakkında 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,787
13,717
113
Atan kişiler hep aynı kişiler sohbetin yoksa seni tanımıyorsa yazılmaz bir kere yazarsın tanıdık biriyse üstelemezsin
Sen görcen bizde kazancaz elbet usta muhabbeti kes benle hadi bakalım 😂😂 adamlar makarasına rollinglere etiket atıyorlar etiket atılan adama düşman oluyor dostları
Eskiden bi tane gelirse cekilis konusu açmıştım. 4k falan gelmişti. Çekiliş çıkmamış birsey olmamis adama. Dm atmıştı yazılan aynen şu vallaha: " Toprağım ben de Malatyalim beni de gör iban:......."
Neyin kafasi bu harbiden 😂 😂

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,419
95,783
113
Eskiden bi tane gelirse cekilis konusu açmıştım. 4k falan gelmişti. Çekiliş çıkmamış birsey olmamis adama. Dm atmıştı yazılan aynen şu vallaha: " Toprağım ben de Malatyalim beni de gör iban:......."
Kermes muhabbeti iyiydi ya lavuk bana kermesi var kızın yarın dedi 500 çıkmaz mı
Hiç tanımıyorum da aq tanısam
Biri de çekiliş çıktı 50 tl bana 4 sene oldu
Dost sana lazım değilse bana atar mısın dedi
Bu kadar net yani kendinden emin bir dolandırıcıydı

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,015
3,661
113
Senin gene iyi adama para yollamadım diye küfür etmişti :)

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,794
8,020
113
Kermes muhabbeti iyiydi ya lavuk bana kermesi var kızın yarın dedi 500 çıkmaz mı
Hiç tanımıyorum da aq tanısam
Biri de çekiliş çıktı 50 tl bana 4 sene oldu
Dost sana lazım değilse bana atar mısın dedi
Bu kadar net yani kendinden emin bir dolandırıcıydı
boyle adi adamlar beni çok kandiriyor ya gercekse diyip uzulup attigim cok oldu salagim çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...