Aynen ona dağıttırıyorgercekdenmi
Aynen ona dağıttırıyorgercekdenmi
valla kaç aydir çekiliyor hic bana cikmadiUsta sizde nasıl bir şans var 170 k kişi arasindan cikiyonuz sorsak ama çok şanssız biriyim dersin
Tebrikler dost hayrini gor bi roll yaparsin artik 🙂banada çıktı cevap yazdım yarım saat oldu eklerler inşallah sıfırız
Eskiden bi tane gelirse cekilis konusu açmıştım. 4k falan gelmişti. Çekiliş çıkmamış birsey olmamis adama. Dm atmıştı yazılan aynen şu vallaha: " Toprağım ben de Malatyalim beni de gör iban:......."Atan kişiler hep aynı kişiler sohbetin yoksa seni tanımıyorsa yazılmaz bir kere yazarsın tanıdık biriyse üstelemezsin
Sen görcen bizde kazancaz elbet usta muhabbeti kes benle hadi bakalım 😂😂 adamlar makarasına rollinglere etiket atıyorlar etiket atılan adama düşman oluyor dostları
şans knk bilmiyorum holigandan da çıkmıştı temmuz ayında çok tatlı olmuştu birden 50kUsta sizde nasıl bir şans var 170 k kişi arasindan cikiyonuz sorsak ama çok şanssız biriyim dersin
Cevap verdilerse 1 saate kontrol edip eklerler cevap vermediyse gündüz dönüş yaparbanada çıktı cevap yazdım yarım saat oldu eklerler inşallah sıfırız
Eskiden bi tane gelirse cekilis konusu açmıştım. 4k falan gelmişti. Çekiliş çıkmamış birsey olmamis adama. Dm atmıştı yazılan aynen şu vallaha: " Toprağım ben de Malatyalim beni de gör iban:......."
Neyin kafasi bu harbiden 😂 😂
Geri vermesi uzun surmuyor kanka hava atmaya gerek yokşans knk bilmiyorum holigandan da çıkmıştı temmuz ayında çok tatlı olmuştu birden 50k![]()
amk bir insanin ufku ve sansi acik olacak valla heryerdenn kazanirsinşans knk bilmiyorum holigandan da çıkmıştı temmuz ayında çok tatlı olmuştu birden 50k![]()
Sendeki şans değil farklı bi olay 2 kere çıkmasışans knk bilmiyorum holigandan da çıkmıştı temmuz ayında çok tatlı olmuştu birden 50k![]()
Olmazmı 🙂şans knk bilmiyorum holigandan da çıkmıştı temmuz ayında çok tatlı olmuştu birden 50k![]()
Geldimi paramiz dostşans knk bilmiyorum holigandan da çıkmıştı temmuz ayında çok tatlı olmuştu birden 50k![]()
Kermes muhabbeti iyiydi ya lavuk bana kermesi var kızın yarın dedi 500 çıkmaz mıEskiden bi tane gelirse cekilis konusu açmıştım. 4k falan gelmişti. Çekiliş çıkmamış birsey olmamis adama. Dm atmıştı yazılan aynen şu vallaha: " Toprağım ben de Malatyalim beni de gör iban:......."
Senin gene iyi adama para yollamadım diye küfür etmiştiEskiden bi tane gelirse cekilis konusu açmıştım. 4k falan gelmişti. Çekiliş çıkmamış birsey olmamis adama. Dm atmıştı yazılan aynen şu vallaha: " Toprağım ben de Malatyalim beni de gör iban:......."
geri vermedim havalık bişey yok telefon aldım elime toplu para geçince kumara basacak kadar enayi değilimGeri vermesi uzun surmuyor kanka hava atmaya gerek yok
Ballısın dost senin şans paranda uğurlu gelir kesin ben eminimşans knk bilmiyorum holigandan da çıkmıştı temmuz ayında çok tatlı olmuştu birden 50k![]()
boyle adi adamlar beni çok kandiriyor ya gercekse diyip uzulup attigim cok oldu salagim çünkü.Kermes muhabbeti iyiydi ya lavuk bana kermesi var kızın yarın dedi 500 çıkmaz mı
Hiç tanımıyorum da aq tanısam
Biri de çekiliş çıktı 50 tl bana 4 sene oldu
Dost sana lazım değilse bana atar mısın dedi
Bu kadar net yani kendinden emin bir dolandırıcıydı
Cekim bekliyoruz enisteeee😂Yok onun dağıtımcısı @qguzh4nn0
Ödeme yapıldı mı hiçCekim bekliyoruz enisteeee😂