- 11,178
- 6,007
- 113
Parayi Shellac'a atmistir belkiCik cik dmyi kapatmış son görülmeyi de kapatmış 🤣😂😂😂 ulan var ya şeker görmüş karınca gibi oluyor biri güzel para kazanmasın
Hayir yatip uyucaz, 140 kisi cekilisi bekliyoruz 😔
Parayi Shellac'a atmistir belkiCik cik dmyi kapatmış son görülmeyi de kapatmış 🤣😂😂😂 ulan var ya şeker görmüş karınca gibi oluyor biri güzel para kazanmasın
Haklısın valla millet acayip olmuş20 daha kuponu paylaştığında gitmiştir
Üstad kupon gelirse beni görür müsün diye
Daha gelmeden 25 bankosu var
En az 50 kişi yazmıştır bunların 20 si de forumda aktif olanlardandirCik cik dmyi kapatmış son görülmeyi de kapatmış 🤣😂😂😂 ulan var ya şeker görmüş karınca gibi oluyor biri güzel para kazanmasın
Öyle deme belki bi ilaç, bi ameliyat parası ya da ögrenim bursu falan isterdik. Hayır yapardı.En iyisini yapmış yoksa en az 20 dm gider
3 de 1 sansimiz varParayi Shellac'a atmistir belki
Atan kişiler hep aynı kişiler sohbetin yoksa seni tanımıyorsa yazılmaz bir kere yazarsın tanıdık biriyse üstelemezsinenişte empati yapmak lazim be en az 20 tane farkli masal konulu dm atan olmuştur hepimizin ihtiyaci var ama her kazanana dm ile boğuyorlar sonra dm kapatinca g.tu kalktti diyoruz bence empati yapmak lazim
Bu çekiliş nasıl oluyor bi anda kaç kişi kazanıyor tg yok diye yeni duyuyoruz bunlarıbanada çıktı cevap yazdım yarım saat oldu eklerler inşallah sıfırız
ney çikti?banada çıktı cevap yazdım yarım saat oldu eklerler inşallah sıfırız
50k jojo çekiliştenney çikti?
onu tahmin edebiliyorum yalandan etiket atanlar varAtan kişiler hep aynı kişiler sohbetin yoksa seni tanımıyorsa yazılmaz bir kere yazarsın tanıdık biriyse üstelemezsin
Sen görcen bizde kazancaz elbet usta muhabbeti kes benle hadi bakalım 😂😂 adamlar makarasına rollinglere etiket atıyorlar etiket atılan adama düşman oluyor dostları
yatirimin varmiydi50k jojo çekilişten
Yok onun dağıtımcısı @qguzh4nn0Parayi Shellac'a atmistir belki
Civciv çıkacak kuş çikacakney çikti?
aynen vardı dostumyatirimin varmiydi
gercekdenmiYok onun dağıtımcısı @qguzh4nn0
Evet. Cok yuksek sans. Hayir cikmayacaksa yeni kaynak arayislarina girecez. Yoksa cekilis bahane, parasizlik sahane3 de 1 sansimiz var
e gülerek harca ozaman sansliymissin valla 50k cok guzelaynen vardı dostum
Usta sizde nasıl bir şans var 170 k kişi arasindan cikiyonuz sorsak ama çok şanssız biriyim dersinbanada çıktı cevap yazdım yarım saat oldu eklerler inşallah sıfırız