- 18,787
- 13,717
- 113
Joe de tarikat ehli oldu Enişte. İsmini de Üveys el Bekçi koyduk. Günden güne büyüyoruz inşallah.Cübbeli mi verdi bu bilgiyi Arif efendi mi dost
Joe de tarikat ehli oldu Enişte. İsmini de Üveys el Bekçi koyduk. Günden güne büyüyoruz inşallah.Cübbeli mi verdi bu bilgiyi Arif efendi mi dost
Fakir düşmanı paraları bitirmedi mi dahaÜç kağıtçılar filmini izledin mi enişte
anlik başkanShellac diyordur nerden cikti cumartesi gecesi 40 kişi çekilişi ne güzel viskimi yudumluyordum diye
Gördüm şimdi kuponu o herif müneccim falan ya o kadar şans olmaz yani bu kaçıncı öyle kuponAynen. Bizim ülkücü parayla oynuyor
Tarikat dedinde aklıma geldi geçen bi konuda sinan dağıtım yaparken iban bilgilerinize adamıma gönderdim gönderimleri yapacak diyordu sinana bak sen herif örgüt kurmuş düzenek tıkır tıkır işliyorJoe de tarikat ehli oldu Enişte. İsmini de Üveys el Bekçi koyduk. Günden güne büyüyoruz inşallah.
Aynen 62 oran yakalamış herif baya iyi oranGördüm şimdi kuponu o herif müneccim falan ya o kadar şans olmaz yani bu kaçıncı öyle kupon
Eniştem kumardan zengin olan bi mübarek görmedim daha ama sefil olan çok gördüm 😂Çok makaraya alıyorlar ama bu şanssızlığın sebebi bu alay etmeler olabilir dost bunu bi masaya yatırmak lazım
Varsa bi 500 atta bi masa alayım yarın spot pazarından
Sana nazar değmiş dostt nırmalde sporda vururdun dibine dibineAynen 62 oran yakalamış herif baya iyi oran
arif efendi yine tecrubelerinle ufkumuzu aydinlatiyorsun MEAAAAĞŞALLHEniştem kumardan zengin olan bi mübarek görmedim daha ama sefil olan çok gördüm 😂
Savci çağırırsa Sinanin adamıyız deriz bizde dost sıkıntı yok.Tarikat dedinde aklıma geldi geçen bi konuda sinan dağıtım yaparken iban bilgilerinize adamıma gönderdim gönderimleri yapacak diyordu sinana bak sen herif örgüt kurmuş düzenek tıkır tıkır işliyor
Sorma aq hiç kazanamiyorum bu ara yaSana nazar değmiş dostt nırmalde sporda vururdun dibine dibine
Baskette 1 sayıyla çok yattım bende tam krizlik 1 sayıyla yatınca çok koyuyorSorma aq hiç kazanamiyorum bu ara ya
Enisteniz size kurban olsun diyeydin 🙂Daha kefil olduk 8 tane Dm gelmiş
Bana da enişte bana kefil ol 20k atayım yazan dostlar oldu
Geldi mi üst üste geliyor zatenBaskette 1 sayıyla çok yattım bende tam krizlik 1 sayıyla yatınca çok koyuyor
En iyisini yapmış yoksa en az 20 dm giderCik cik dmyi kapatmış son görülmeyi de kapatmış 🤣😂😂😂 ulan var ya şeker görmüş karınca gibi oluyor biri güzel para kazanmasın
20 daha kuponu paylaştığında gitmiştirEn iyisini yapmış yoksa en az 20 dm gider
enişte empati yapmak lazim be en az 20 tane farkli masal konulu dm atan olmuştur hepimizin ihtiyaci var ama her kazanana dm ile boğuyorlar sonra dm kapatinca g.tu kalktti diyoruz bence empati yapmak lazimCik cik dmyi kapatmış son görülmeyi de kapatmış 🤣😂😂😂 ulan var ya şeker görmüş karınca gibi oluyor biri güzel para kazanmasın
şeker gören karınca nasıl oluyor enişteCik cik dmyi kapatmış son görülmeyi de kapatmış 🤣😂😂😂 ulan var ya şeker görmüş karınca gibi oluyor biri güzel para kazanmasın