- 53,245
- 18,213
- 113
Hayaller suya dustu
Genelmiymiş boşa heycn yaptık🤣Herkese gitmis yanlis ya telegram kanal bildurimi yoksa senin adini verecektim offf şu an kendime gelemiyom kisa sureli mutluluk simdi aci cekiyom
Sende mi gel ağliyak beraberGenelmiymiş boşa heycn yaptık🤣
Jojo destek hesabindan ozel mesaj atiyorKanka çıkınca nasıl mesaj atıyorlar
Gitti 50 kJojo destek hesabindan ozel mesaj atiyor
Yok Abem benim sana değil lafım çarpmaya çalışanlaraAbe kimin parasını çarptık. Yalan söyleme çarpılırsın
Bu konuyu açan arkadaşta onu gördü o zamanJojo destek hesabindan ozel mesaj atiyor
Dost Eniştenin dediği gibi arkadaşa devret yoksa boşa gidecekdostlar bu ödülü nerden alacağız iletişime geçilecektir diyor şartı vesaire var mı bunun? dağıtım yapacağım
Olabilir ama bu yeni atildi adam 1 saat omce gormusBu konuyu açan arkadaşta onu gördü o zaman
Şartı var Abe. Camiye git elini aç niyet ettim kimseden para çarpmamaya amin de sonra konuyu sil şeytana lanet et.dostlar bu ödülü nerden alacağız iletişime geçilecektir diyor şartı vesaire var mı bunun? dağıtım yapacağım
Yani bizTelegram’dan “Tebrikler, JoJo Sosyal tarafından düzenlenen bir çekilişte ödül kazandınız” şeklinde mesaj aldıysanız ödül kazanmışsınız demektir ve @jjdestek hesabı üzerinden aldığınız o mesajı ileterek iletişime geçiniz. Bu şekilde bir “ödül kazandınız” mesajı almadıysanız eğer Telegram’dan, herhangi bir ödül kazanamadınız demektir.
Bi açıklama yapar yoksa gerçekten çıktıysa yazık olacak yatırımı yoksa boşa gidecekBu konuyu açan arkadaşta onu gördü o zaman
00.00 da sonmuBi açıklama yapar yoksa gerçekten çıktıysa yazık olacak yatırımı yoksa boşa gidecek
Neden siteler tebrikler 1000 tl kazandınız diye mesaj atıyor bu yüzdenokuduğunuzu anlamıyo musunuz birader siz bu cehaletinde aşağısında birşey :d
Cekilisten sonraki yatırım kabul oluyor mu onu bilmiyorum dost00.00 da sonmu
Yok sonrası olmuyor. Öncesinde olması lazımmış. Çekilişten önceki biri lazım yani adamaCekilisten sonraki yatırım kabul oluyor mu onu bilmiyorum dost