- 5,267
- 3,038
- 113
Yatırımı olan birinin kullanıcısını ver ama güvenilir biri olsunyatırım yoktu beyler geçmiş olsun
Yatırımı olan birinin kullanıcısını ver ama güvenilir biri olsunyatırım yoktu beyler geçmiş olsun
Eklerler kral aviatorde filan kullanmasından anaparqyibenim yatırım var bugün için 1.4k eklerler mi bilmiyorum eklıyorlarsa güveniyorsan benim kullanıcı adımı ver ödül yardımcı olurum
Ozamn g. Olsunyatırım yok
benim kullanıcı adımı verebilirsin dost işin görülsün atarım sıkıntı yok 1.4k yatırım var bugün içinyatırım yoktu beyler geçmiş olsun
Ver yiğitin kullanıcı adını holigan hesabına aktarıp kripto çeksin ordan sana ataryatırım yoktu beyler geçmiş olsun
Buradaki yüzde 90 kişi sana para atmaz kanka üyelik tarihine mesaj sayısına bakıp güvenip birine yazacaksin.insanligina kalmisdayı güvenecek adam nerden bulayım aq
Aynen yiğit din hesabı ver yanlış olmazdayı güvenecek adam nerden bulayım aq
Ben yiğit bilmemde bak eniştenin sözüne güvenilir bu adam ne diyorsa onu dinleVer yiğitin kullanıcı adını holigan hesabına aktarıp kripto çeksin ordan sana atar
isterse yardımcı oluruz dostVer yiğitin kullanıcı adını holigan hesabına aktarıp kripto çeksin ordan sana atar
Dolandırıcı tam liste
Senden 10 k alacak 🤣yiğit bu durumdan ne kar edecek
Harbiden bı Antepli eksik kadroya bakDolandırıcı tam liste
Yoksa yakın çevresinde kumar oynayan biri ne yapacak burdan yardımcı oluruz 50k az para mıisterse yardımcı oluruz dost