- 35,307
- 26,154
- 113
Araniz da konuşsana kanka biz mi yapalım aranızıyiğit bu durumdan ne kar edecek
Araniz da konuşsana kanka biz mi yapalım aranızıyiğit bu durumdan ne kar edecek
Antepliye gözü kapalı güven. Çünkü gözü açıkken kimse güvenmez antepliye.Harbiden bı Antepli eksik kadroya bak
Yiğit parayı alırsa bile emin ol burda dağıtım yapar sende payını alırsın listeye girebilirsin😁😁iyi adamdiristerse yardımcı oluruz dost
Kardeş adama bi miktar verirsin içinden geleni öldürmeden kimse senden 10k istemez kripto halleder zaten holigana aktarıpyiğit bu durumdan ne kar edecek
Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Eski uyesin halledersinisterse yardımcı oluruz dost
Eyvallah dostum sağolBen yiğit bilmemde bak eniştenin sözüne güvenilir bu adam ne diyorsa onu dinle
dost vermek zorunda değilsin he insaniyet olarak şu senin payın al kardeşim geriyiğit bu durumdan ne kar edecek
yaşlandıkSen yetkili bir abiye benziyorsun. Eski uyesin halledersin
çok şükür kimseye ne borçum var ne borç verdimBen bu adamı çok heyecanlı gördüm bu adam kesin dolandirilir
Eniştenin de başını agrittin bak bı sürü adam sana kelime,cümle oluşturdu bı ton bu adama 2-3k atarsın artik.Adam sana yol göstermiş navigasyon gibi.Kardeş adama bi miktar verirsin içinden geleni öldürmeden kimse senden 10k istemez kripto halleder zaten holigana aktarıp
Soğuk cüzdan sineması
Taş atıp kolu agırmayacak
Kazan kazan
Eniştenin forumda bilmediği adam yok birsey söylüyorsa vardır bi bildigiBen yiğit bilmemde bak eniştenin sözüne güvenilir bu adam ne diyorsa onu dinle
Kanka seni kastetmedim yanlış anlama tanımam etmem seniçok şükür kimseye ne borçum var ne borç verdim![]()
Konunun takipçisiyizHayır bu işten bizim kârımız ne olacak @AllanSaintMaximin
he dost pardon bana söyledin sandımKanka seni kastetmedim yanlış anlama tanımam etmem seni
Sana da çıkmış hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 878234beyler banamı çıkmış la