- 4,623
- 1,259
- 113
Dep miEv 3 atınca garanti geliyor
Kazandı 2.seti
Dep miEv 3 atınca garanti geliyor
Evet 3. Set oynanıyorDep mi
Kazandı 2.seti
Emin misin canlıda yokEvet 3. Set oynanıyor
Henüz göndermedi. Çekim gelmedi sanırım. @johnkramer Göndermediler mi çekimiBeyler ödül ne kadar ve yollandı mı ?
TebriklerGeldi @santi147 tebrikler
Kanka nereden bakıyon maç 2-0 bitmedi miGeldi @santi147 tebrikler
Yani 3.set diyor ama maç canlıda yokKanka nereden bakıyon maç 2-0 bitmedi mi
onaylandı oylece beklıyor 40 dakıka oldu normalde 10 dkda gonderır 1xbetHenüz göndermedi. Çekim gelmedi sanırım. @johnkramer Göndermediler mi çekimi
Bizi bulur böyle şeyler reisonaylandı oylece beklıyor 40 dakıka oldu normalde 10 dkda gonderır 1xbet
Eee sen bize kac dkda gondercen hocaonaylandı oylece beklıyor 40 dakıka oldu normalde 10 dkda gonderır 1xbet
Kiz seni neden iki defa reddetmiş kiGönderecekler umarım
Biz de @JoeQuanqa parayı alıp karanın yanına hamburger gömmeye gitti sandık bensizonaylandı oylece beklıyor 40 dakıka oldu normalde 10 dkda gonderır 1xbet
Red sebebı neymısGönderecekler umarım
Ekli dosyayı görüntüle 802994
Dost işteyim yemek yemedim bugün şu hamburger yazmayı bırakalım foruma girmicem şimdi bak görmek isteemiyorun az önce karnımla bi 1v1 görüşMe yaptıkBiz de @JoeQuanqa parayı alıp karanın yanına hamburger gömmeye gitti sandık bensiz
Öderler birazdan reisGönderecekler umarım
Ekli dosyayı görüntüle 802994
Paratim ile yatırmış paratim ile çekim vermiş red sebebi ise daha şaşırtıcı yatırdığınız yöntem ile çekin verin demiş Ekipler olay yerinde yatırım yaptığı yöntem henüz bulunamadıRed sebebı neymıs
Kramer dostumuz yedirecek şimdi valla ben de yemek söyleyeceğimDost işteyim yemek yemedim bugün şu hamburger yazmayı bırakalım foruma girmicem şimdi bak görmek isteemiyorun az önce karnımla bi 1v1 görüşMe yaptık