- 37,113
- 24,283
- 113
Ulan 1xbet aciliyet var ya yarına kadar gelmez bu para şansımıza @JoeQuanqa
Bunları 10x kere yapmak lazım
Dagıtım ne kadar kanka adam basıUlan 1xbet aciliyet var ya yarına kadar gelmez bu para şansımıza @JoeQuanqa
500 er kankaDagıtım ne kadar kanka adam bası
1xbet az önce konudaki listeye baktı bunlar fakir az bekleteyim dedi heraldeUlan 1xbet aciliyet var ya yarına kadar gelmez bu para şansımıza @JoeQuanqa
Alla alla500 er kanka
Yoo bişe demedi ki belki 5k atacak500 er kanka
Yok kendine 1 k ayırıp gerisini sana verecekYoo bişe demedi ki belki 5k atacak![]()
Yok kardeşim 40k sana atvak 1k kendine alcak gerisinide biz paylaşcazYoo bişe demedi ki belki 5k atacak![]()
Kanka senlik bi durum değil listeyi gördü heralde 1xbet ondan kaynkalıhala yok ödeme bakalım daha ne kadar bekletecekler
Bizden kaynaklı kardo bir an önce gelsin diye heveslendik. Kursakta bıraktı sitehala yok ödeme bakalım daha ne kadar bekletecekler
Kanka senlik bi durum değil listeyi gördü heralde 1xbet ondan kaynkalı
bir kaç sefer denk gelmiştim böyle onaylandı yapıp 24 saatten fazla beklettiği olmuştu 1xbetin umarım aynısından yapmazBizden kaynaklı kardo bir an önce gelsin diye heveslendik. Kursakta bıraktı site
Gelir dost hayırlısı ilehala yok ödeme bakalım daha ne kadar bekletecekler
Ya nasip kardo bekleyelimbir kaç sefer denk gelmiştim böyle onaylandı yapıp 24 saatten fazla beklettiği olmuştu 1xbetin umarım aynısından yapmaz
Bu @1xBet Destek el atsınbir kaç sefer denk gelmiştim böyle onaylandı yapıp 24 saatten fazla beklettiği olmuştu 1xbetin umarım aynısından yapmaz
Kardeşim çok konuşuyorsun bak senin yüzünden konu hep yukarda kalıyorKanka senlik bi durum değil listeyi gördü heralde 1xbet ondan kaynkalı
Kardeşim en üstte dursun nolcak sanki sanki çok önemli konuları kaçırıyorsun oh ohKardeşim çok konuşuyorsun bak senin yüzünden konu hep yukarda kalıyor
Listede adımız varsa dursun tabi ki karşimKardeşim en üstte dursun nolcak sanki sanki çok önemli konuları kaçırıyorsun oh oh
Sonundasöylenmek lazımmış gonderdiler sonunda