- 4,623
- 1,259
- 113
Sorun yok reis ifşalamak ayıpEmnkaya dostumuz susmak nedir bilmiyor konuştukça konuşası geliyor adamın
Sorun yok reis ifşalamak ayıpEmnkaya dostumuz susmak nedir bilmiyor konuştukça konuşası geliyor adamın
Fuck off diyorum sana kankaHava mı atıyorsun usta seni üstüne turşu niyetine yeriz
Aynen şurada konu dağılsın. Birbirimize takılarak bölünsün diyoruz bitmiyor. Yeterrrr🤣🤣Emnkaya dostumuz susmak nedir bilmiyor konuştukça konuşası geliyor adamın
Sen en son maxwin paylaşıp uzaklasicam diyordun ne ara role düştün yineSenin görüşün sence önemlimi nasıl görüyorsun görüş görüşme görüşmeler görüşmemeler vs vs
Konu kapandı@Shellac @Daimon konuyu kıtleyebılır mıyız ? cekım gelınce oduller gonderılecek kısıler bellı. Bır de @1xBet Destek paratımle yatırdım paratımle cekım verıyorum bana sadece yatırdıgınız yontemle cekım verebılırsınız deyıp cekım red edılıyor duzeltır mısınız lutfen
Datça pahalı ya bitmiş hemen paralarSen en son maxwin paylaşıp uzaklasicam diyordun ne ara role düştün yine
Kesene bereket. Başka yöntemle çek reis@Shellac @Daimon konuyu kıtleyebılır mıyız ? cekım gelınce oduller gonderılecek kısıler bellı. Bır de @1xBet Destek paratımle yatırdım paratımle cekım verıyorum bana sadece yatırdıgınız yontemle cekım verebılırsınız deyıp cekım red edılıyor duzeltır mısınız lutfen
Kanka dağıtımı da yapıver artık paratim yok bendeTam turşu severim
Bazen kelime oyunu yapmakta iyidirSen en son maxwin paylaşıp uzaklasicam diyordun ne ara role düştün yine
Halletcem kankaKanka dağıtımı da yapıver artık paratim yok bende
Şu yüksek gönüllüğünü konuştur
Bakalım hemen dostDostlar tenisten anlamıyorum spor limitlemis su kupona rastgele oynadim sabahtan beri oynuyorlar bunun gelme ihtimali nedir ne zaman sonuçlanır Ekli dosyayı görüntüle 802969
Geliyor hazırlan akşama biter 😂Dostlar tenisten anlamıyorum spor limitlemis su kupona rastgele oynadim sabahtan beri oynuyorlar bunun gelme ihtimali nedir ne zaman sonuçlanır Ekli dosyayı görüntüle 802969
En üstteki maça kalmışDostlar tenisten anlamıyorum spor limitlemis su kupona rastgele oynadim sabahtan beri oynuyorlar bunun gelme ihtimali nedir ne zaman sonuçlanır Ekli dosyayı görüntüle 802969
Sen buna ayrı konu aç dost daha sürerDostlar tenisten anlamıyorum spor limitlemis su kupona rastgele oynadim sabahtan beri oynuyorlar bunun gelme ihtimali nedir ne zaman sonuçlanır Ekli dosyayı görüntüle 802969
5-5 en üstteki maç oranı 1.45 gelme olasılığı yüksekDostlar tenisten anlamıyorum spor limitlemis su kupona rastgele oynadim sabahtan beri oynuyorlar bunun gelme ihtimali nedir ne zaman sonuçlanır Ekli dosyayı görüntüle 802969
O da 5.5 setteEn üstteki maça kalmış
15 dk ya biterSen buna ayrı konu aç dost daha sürer![]()