http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling johnkramer | Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,570
23,929
113
Milletin hakkını yiyeceğime hamburger yerim :)
Hak yemeyiz de hakkımizin geçtiği bi dünya insan olmuştur. çok dostumuza faydamız olmuştur bu forumda. Paraya kıymet vermediğimi bilirler az çok. Senin kime ne faydan var faydasiz arpani kestik halen konuşuyorsun ne yüzsüz insansın. Git rolunu takıp et parani kazan mesleğin rol takipciligi değilmi senin. Al parani git arkana bakma bitince gelirsin

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,919
21,660
113
İki adamda foruma katkıları olan adam her zaman herkes paralı gezmiyor kumar bağımlısı herkes burda yeri gelir hesabında 50 k olur yeri gelir sigara alacak paran olmaz özeli buraya taşımak doğru değil bize de ne mesajlar atan oldu hiç birini ifsalamadik çünkü doğru değil konuyu uzatmanın da kimseye bı faydası yok benim görüşüm bu şekilde 🤣

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
Hak yemeyiz de hakkımizin geçtiği bi dünya insan olmuştur. çok dostumuza faydamız olmuştur bu forumda. Paraya kıymet vermediğimi bilirler az çok. Senin kime ne faydan var faydasiz arpani kestik halen konuşuyorsun
Arpayı kesmek için öncelikle arpa vermen gerekiyor , bana ne zaman para gönderdin ?

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
İki adamda foruma katkıları olan adam her zaman herkes paralı gezmiyor kumar bağımlısı herkes burda yeri gelir hesabında 50 k olur yeri gelir sigara alacak paran olmaz özeli buraya taşımak doğru değil bize de ne mesajlar atan oldu hiç birini ifsalamadik çünkü doğru değil konuyu uzatmanın da kimseye bı faydası yok benim görüşüm bu şekilde 🤣
Bizde onu dedik zaten reis. Biz neden kız arkadaşıyla olan şeyleri görelim ? Ayıp değil mi ifşalıyor.

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,866
3,828
113
Senin görüşün sence önemlimi nasıl görüyorsun görüş görüşme görüşmeler görüşmemeler vs vs

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,741
25,709
113
Emnkaya dostumuz susmak nedir bilmiyor konuştukça konuşası geliyor adamın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...