- 4,623
- 1,259
- 113
Milletin hakkını yiyeceğime hamburger yerimŞu arkadaşın parasını gönderin gitsin bi yemek yesin gelsin bi rol daha takip etsin meslek icabı
Milletin hakkını yiyeceğime hamburger yerimŞu arkadaşın parasını gönderin gitsin bi yemek yesin gelsin bi rol daha takip etsin meslek icabı
Birader sende boş boş konuşup ortalığı germeSenin rolling konuna böyle atsalar hoş mu olur ? Git başka yerde konuş. İnsanların hakkını çalma
Kardo sakin ol sende boşver bugün yoktur yarın olurŞu arkadaşın parasını gönderin gitsin bi yemek yesin gelsin bi rol daha takip etsin meslek icabı
Johnkramer 1 er tane ısmarlayacak. Al sana 5 müşteri. Hemen yap dost. Ketçap istemiyorum. Yanında kutu kola lütfen. Sulu kolalarınızdan katmayın bardağaMüşteriye yaptık mk kendimize degil![]()
Dost lütfen sen sus. Alevlendirme şurayıSenin rolling konuna böyle atsalar hoş mu olur ? Git başka yerde konuş. İnsanların hakkını çalma
Vay dost siparişini verdikten sonra yiğenimi bana yollaJohnkramer 1 er tane ısmarlayacak. Al sana 5 müşteri. Hemen yap dost. Ketçap istemiyorum. Yanında kutu kola lütfen. Sulu kolalarınızdan katmayın bardağa
Dostum sende cidden şansını zorluyorsun tamam uzatma konuda Kara konuşsa hani ona bile tamam dicemde yeterli sal.Senin rolling konuna böyle atsalar hoş mu olur ? Git başka yerde konuş. İnsanların hakkını çalma
Hak yemeyiz de hakkımizin geçtiği bi dünya insan olmuştur. çok dostumuza faydamız olmuştur bu forumda. Paraya kıymet vermediğimi bilirler az çok. Senin kime ne faydan var faydasiz arpani kestik halen konuşuyorsun ne yüzsüz insansın. Git rolunu takıp et parani kazan mesleğin rol takipciligi değilmi senin. Al parani git arkana bakma bitince gelirsinMilletin hakkını yiyeceğime hamburger yerim![]()
Burda 300 TL ona göreJohnkramer 1 er tane ısmarlayacak. Al sana 5 müşteri. Hemen yap dost. Ketçap istemiyorum. Yanında kutu kola lütfen. Sulu kolalarınızdan katmayın bardağa
Arpayı kesmek için öncelikle arpa vermen gerekiyor , bana ne zaman para gönderdin ?Hak yemeyiz de hakkımizin geçtiği bi dünya insan olmuştur. çok dostumuza faydamız olmuştur bu forumda. Paraya kıymet vermediğimi bilirler az çok. Senin kime ne faydan var faydasiz arpani kestik halen konuşuyorsun
Hava mı atıyorsun usta seni üstüne turşu niyetine yerizBurda 300 TL ona göre![]()
Bizde onu dedik zaten reis. Biz neden kız arkadaşıyla olan şeyleri görelim ? Ayıp değil mi ifşalıyor.İki adamda foruma katkıları olan adam her zaman herkes paralı gezmiyor kumar bağımlısı herkes burda yeri gelir hesabında 50 k olur yeri gelir sigara alacak paran olmaz özeli buraya taşımak doğru değil bize de ne mesajlar atan oldu hiç birini ifsalamadik çünkü doğru değil konuyu uzatmanın da kimseye bı faydası yok benim görüşüm bu şekilde 🤣
Senin görüşün sence önemlimi nasıl görüyorsun görüş görüşme görüşmeler görüşmemeler vs vsİki adamda foruma katkıları olan adam her zaman herkes paralı gezmiyor kumar bağımlısı herkes burda yeri gelir hesabında 50 k olur yeri gelir sigara alacak paran olmaz özeli buraya taşımak doğru değil bize de ne mesajlar atan oldu hiç birini ifsalamadik çünkü doğru değil konuyu uzatmanın da kimseye bı faydası yok benim görüşüm bu şekilde 🤣
Rollerime katılmaya yüzün yok yetmez mi?Arpayı kesmek için öncelikle arpa vermen gerekiyor , bana ne zaman para gönderdin ?
Emnkaya dostumuz susmak nedir bilmiyor konuştukça konuşası geliyor adamınİki adamda foruma katkıları olan adam her zaman herkes paralı gezmiyor kumar bağımlısı herkes burda yeri gelir hesabında 50 k olur yeri gelir sigara alacak paran olmaz özeli buraya taşımak doğru değil bize de ne mesajlar atan oldu hiç birini ifsalamadik çünkü doğru değil konuyu uzatmanın da kimseye bı faydası yok benim görüşüm bu şekilde 🤣
Karaa adamdırHava mı atıyorsun usta seni üstüne turşu niyetine yeriz
İyi forumlarRollerime katılmaya yüzün yok yetmez mi?
Tam turşu severimKaraa adamdır