- 12,143
- 6,622
- 113
Ben ve destursuz hariç herkes dağıtım yaparödeme geldi kim varsa dağıtacak yazsın özelden göndereyim
Ben ve destursuz hariç herkes dağıtım yaparödeme geldi kim varsa dağıtacak yazsın özelden göndereyim
Aynen,,@Marley15 atsın bize IBAN geçer
Ben kendime muz alirimBen ve destursuz hariç herkes dağıtım yapar
marley yoksa sende yazabılırsın cenkAynen,,
Bykemal sırf şunu yazdığın için slot oynamaktan vazgeçtim 5 adımlı Kupon yapıcamUlan senle rol dusunemiyorum ilk kuponda güm
Maç yok ,öğle vakti kore ligi ve Avustralya kupa var sakin olBykemal sırf şunu yazdığın için slot oynamaktan vazgeçtim 5 adımlı Kupon yapıcam
Paratim yok kral,,daha o levıla yükselemedikmarley yoksa sende yazabılırsın cenk
Az önce buradaydı @Marley15 huhumarley yoksa sende yazabılırsın cenk
Listeyide yapan o zaten,,konuya hakim,,Az önce buradaydı @Marley15 huhu
Paratim yok kanka bende. Özelden yazdım . Havale ücretlerini falan söyledim. 9 kişiye dağıtım olacak sıkıntıBob nerdesin amk ya
Haklısın vallaParatim yok kanka bende. Özelden yazdım . Havale ücretlerini falan söyledim. 9 kişiye dağıtım olacak sıkıntı
Yemin olsun şu saatte,daha paratimin ne olduğunu biliyorsamAz önce buradaydı @Marley15 huhu
Ne tesadüf bendeYemin olsun şu saatte,daha paratimin ne olduğunu biliyorsam
Yaa illaki payco payfix gibi biseydirdeNe tesadüf bende![]()
Bu listedekiler papara atsın. İban atanlar gecikecek bilginiz olsun. Paparası olan lütfen atsınMuhammets10
Ali Kemal
Cenk55
Destursuz
Faruk
Sinan
Marley
Gmetin
Var mı başka adı olmayan baştan beri bakan
Payco var ıban var,,atam dedem usulü,,papara payfix zaten cortladıHaydin paratimi olan bi yakışıklı yok mu