Evet,haklısın,,Herkes biz gibi değil kanka. Geçen 8 kişiye 250 at diye dağıtım yaptıracaktı biri. Tam 2000 tl atmış. Hem liste yapıyoruz hem dağıtım yapıyoruz . Havale ücretlerini bile atmamış. Millete 250 şer attık kendimize 210 kaldık
Evet,haklısın,,Herkes biz gibi değil kanka. Geçen 8 kişiye 250 at diye dağıtım yaptıracaktı biri. Tam 2000 tl atmış. Hem liste yapıyoruz hem dağıtım yapıyoruz . Havale ücretlerini bile atmamış. Millete 250 şer attık kendimize 210 kaldık
Sıkıntı yok benim için ne derse oKonu sahibi tamam derse ben tamamım zaten dost
Bob geçen aynısını oldu banada 150 kalmıştıHerkes biz gibi değil kanka. Geçen 8 kişiye 250 at diye dağıtım yaptıracaktı biri. Tam 2000 tl atmış. Hem liste yapıyoruz hem dağıtım yapıyoruz . Havale ücretlerini bile atmamış. Millete 250 şer attık kendimize 210 kaldık
Bildiğin insanı enayi yerine koyuyor bazıları. Biz dağıttıracak olduk mu fazla fazla atıyoruz. Mülayim de öyle.Bob geçen aynısını oldu banada 150 kalmıştı
BenMuhammets10
Ali Kemal
Cenk55
Destursuz
Faruk
Sinan
Marley
Var mı başka adı olmayan baştan beri bakan
Adamın attığını 1 k yap gitme bugün . Sosyal deneydeki gibi bugün eve erken git 🤣Valla hi işe nasıl gidicem bilmiyorum gözümden uyku akıyor akşam 6 olurmu şimdi
Doğru seni unuttuk 😀
İlk kupon 1 sayıyla geldi70k çevirimi gene iyi toparladı,,düşe kalkada olsa bi şekilde bitirdi,,kolayda değil açıkçası,,ilk adımdan gitseydi buralara kadar gelemezdi,,nasip kısmet işte,, hayrını görsün ne diyelimm
Kanka paranın önemi yokta , mesafe uzak 6:30 da çıkıyom 8 de anca varıyom otobüs sonra metrobüsAdamın attığını 1 k yap gitme bugün . Sosyal deneydeki gibi bugün eve erken git 🤣
Yaaa,,işte nasip kısmet kısmıda oydu demekki,o 1 sayı olayı bitirdi dost,,İlk kupon 1 sayıyla geldi
benden yana sorun yok. Bakamadım kimin olduğuna paratimden çekim verdim listeden biri paratim atsa bana yeterli. Dağıtımı yapabilecek biri varsaMuhammets10
Ali Kemal
Cenk55
Destursuz
Faruk
Sinan
Marley
Gmetin
@johnkramer Liste bu
Norveçliömer de 5 adım var atarsan o da var
inşallah dostum@johnkramer bir rol açalım , sponsor yazalım bakalım nasıl olacak.. belki nasip ya ufakta olsa yürür gideriz . Tekrardan kesene bereket dost
@Marley15 atsın bize IBAN geçerbenden yana sorun yok. Bakamadım kimin olduğuna paratimden çekim verdim listeden biri paratim atsa bana yeterli. Dağıtımı yapabilecek biri varsa
Ulan senle rol dusunemiyorum ilk kuponda güm@johnkramer bir rol açalım , sponsor yazalım bakalım nasıl olacak.. belki nasip ya ufakta olsa yürür gideriz . Tekrardan kesene bereket dost
@Marley15 yazödeme geldi kim varsa dağıtacak yazsın özelden göndereyim