- 43,309
- 12,049
- 113
Kesene bereketvustadkupon sonuçlansın çekim vereceğim. Konu başından beri burada olanlar belli çekim gelince 2000 tl gondereyim birine. 7 8 kişi anca var sanırım
Kesene bereketvustadkupon sonuçlansın çekim vereceğim. Konu başından beri burada olanlar belli çekim gelince 2000 tl gondereyim birine. 7 8 kişi anca var sanırım
Aman kardeşim Muhammet’i unutmakupon sonuçlansın çekim vereceğim. Konu başından beri burada olanlar belli çekim gelince 2000 tl gondereyim birine. 7 8 kişi anca var sanırım
Kesene bereket dostkupon sonuçlansın çekim vereceğim. Konu başından beri burada olanlar belli çekim gelince 2000 tl gondereyim birine. 7 8 kişi anca var sanırım
Kesene bereketkupon sonuçlansın çekim vereceğim. Konu başından beri burada olanlar belli çekim gelince 2000 tl gondereyim birine. 7 8 kişi anca var sanırım
Kesene bereketkupon sonuçlansın çekim vereceğim. Konu başından beri burada olanlar belli çekim gelince 2000 tl gondereyim birine. 7 8 kişi anca var sanırım
Güle güle harca, kesene bereket şimdidenkupon sonuçlansın çekim vereceğim. Konu başından beri burada olanlar belli çekim gelince 2000 tl gondereyim birine. 7 8 kişi anca var sanırım
Çıkarırmısın dost liste sana zahmet olmazsa şayet,,Aman kardeşim Muhammet’i unutma
@Marley15 güzel yapar dağıtım işinikupon sonuçlansın çekim vereceğim. Konu başından beri burada olanlar belli çekim gelince 2000 tl gondereyim birine. 7 8 kişi anca var sanırım
Bende ilk 5 adımda vardım sonra uyuya kalmışımMuhammets10
Ali Kemal
Cenk55
Destursuz
Faruk
Sinan
Marley
Var mı başka adı olmayan baştan beri bakan
cekımden sonra baska yerde devam edecem cabuk gelırse@johnkramer
Tamammı devammı dost,,
Kesene bereket Tebriklerkupon sonuçlansın çekim vereceğim. Konu başından beri burada olanlar belli çekim gelince 2000 tl gondereyim birine. 7 8 kişi anca var sanırım
Herkes biz gibi değil kanka. Geçen 8 kişiye 250 at diye dağıtım yaptıracaktı biri. Tam 2000 tl atmış. Hem liste yapıyoruz hem dağıtım yapıyoruz . Havale ücretlerini bile atmamış. Millete 250 şer attık kendimize 210 kaldık@Marley15 güzel yapar dağıtım işini
Tmm kral,,şansın kazancın devam eder umarım,,cekımden sonra baska yerde devam edecem cabuk gelırse
Konu sahibi tamam derse ben tamamım zaten dostBende ilk 5 adımda vardım sonra uyuya kalmışım