- 7,229
- 1,583
- 113
Periyot bitmeyecek gibiydi sayıda olmuyorHocam kusura bakma ilk kez kaybeden kupona sevindik
Periyot bitmeyecek gibiydi sayıda olmuyorHocam kusura bakma ilk kez kaybeden kupona sevindik
Kaybetti sayma dost,,çevirime gitti say,,Hocam kusura bakma ilk kez kaybeden kupona sevindik
Ulan adamın derdine bak ,hocam tek bu arkadaşa ödül ver Allah aşkınaReis sen rolde hiç yoktun ama bunu değerlendirecek olan rolcu
Dostum yenisin herhalde sen ne için bu rolü takip ediyorsan ben onun için takip etmiyorum bak dalgana o yüzdenReis sen rolde hiç yoktun ama bunu değerlendirecek olan rolcu
Agdgfgf2016 da uber yaparken havalanından yolcu olarak arabaya aldım, bide tanımıyom mk , lalelide bi suit otele bıraktım arabadan inince kızlar tanıdı![]()
Cevrime sevindik demek istedim yoksa kayba tabiki üzüldükKaybetti sayma dost,,çevirime gitti say,,
Kardeşim bana verir vermez önenli değil burda saatlerdir takip edenler kazansınDostum yenisin herhalde sen ne için bu rolü takip ediyorsan ben onun için takip etmiyorum bak dalgana o yüzden
Evet evet,,ya nasip kısmet işte,,Cevrime sevindik demek istedim yoksa kayba tabiki üzüldük
Son 2.20 dk da tam 20 geldi ama yetmediErken 1 üçlük gelse birşeyler olabilir
La sen kazandın tamam sana versinKardeşim bana verir vermez önenli değil burda saatlerdir takip edenler kazansın
Kardeşim söz bana ödül atarsa sana atacam ağlama la bu kadarKardeşim bana verir vermez önenli değil burda saatlerdir takip edenler kazansın
Hep bana hep bana dersen bir bok elde edemeyiz ,burda sorun senin bu şekilde dusunmen niyet her şeyin başı unutmaKardeşim bana verir vermez önenli değil burda saatlerdir takip edenler kazansın
Gerek yok başkan,,hepimiz susalım benceKardeşim söz bana ödül atarsa sana atacam ağlama la bu kadar
Eyvallah kralHep bana hep bana dersen bir bok elde edemeyiz ,burda sorun senin bu şekilde dusunmen niyet her şeyin başı unutma
Hayırlı olsun kesene bereketkupon sonuçlansın çekim vereceğim. Konu başından beri burada olanlar belli çekim gelince 2000 tl gondereyim birine. 7 8 kişi anca var sanırım