- 42,933
- 11,894
- 113
Tebrik
Niye sms yok kayıtlı no mu farklıÇok belli ediyordu gelce ah holigan sms olsa bizde alrduk belkş
Eski tel kayıtlı kanka onuda düzeltmediler nalet olsun öyle kaç senedir ilk üye oldun sitelerden biri.Niye sms yok kayıtlı no mu farklı
Etiket atınca beni gör anlamına gelir atmayınca atmadım ben beni seçer anlamında köşede sessiz ve narin şekilde ceylan avlayan bi çita gibi beklersinetiket atmayınca noluyor tam olarak dostlar, kimi tebrik edeceniz ki bu konuda başka. Ben bu takip raconlarını bilmiyorum, siz tecrübelilerden öğrenmek adına soruyorum
Haftasonları Ahmet,hakan ve sinandan özel ders alıyoruz dostetiket atmayınca noluyor tam olarak dostlar, kimi tebrik edeceniz ki bu konuda başka. Ben bu takip raconlarını bilmiyorum, siz tecrübelilerden öğrenmek adına soruyorum
Etiket nasil yapiliyor onu bilmiyorum bana da ogretseler yavetiket atmayınca noluyor tam olarak dostlar, kimi tebrik edeceniz ki bu konuda başka. Ben bu takip raconlarını bilmiyorum, siz tecrübelilerden öğrenmek adına soruyorum
Kanka o kadar konu açıyon forumda konuna biri yorum yapınca bildirim gelmediğini ogrenemedin mi etiket ya da konu sahibinin mesajına alıntı yapmak gerekiyor konu sahibinin gözüne sokmak icinetiket atmayınca noluyor tam olarak dostlar, kimi tebrik edeceniz ki bu konuda başka. Ben bu takip raconlarını bilmiyorum, siz tecrübelilerden öğrenmek adına soruyorum
Teşekkürler kesene bereket dost.Teşekkür ederim beyler @JoeQuanqa @AllanSaintMaximin @The Magician @Valenciennes
Gördüğüm arkadaşlar.
Eyvallah kankaTeşekkür ederim beyler @JoeQuanqa @AllanSaintMaximin @The Magician @Valenciennes
Gördüğüm arkadaşlar.
Üç SilahşörlerHaftasonları Ahmet,hakan ve sinandan özel ders alıyoruz dost
Özelden paratim atar mısın göndereyim atarsın arkadaşlara olur muTeşekkürler kesene bereket dost.
Olur dostÖzelden paratim atar mısın göndereyim atarsın arkadaşlara olur mu
CNN Türk'de ki Ahmet Hakan'ın programini görünce aklıma bizim Ahmet le hakan geliyorHaftasonları Ahmet,hakan ve sinandan özel ders alıyoruz dost
Isabetli olmusTeşekkür ederim beyler @JoeQuanqa @AllanSaintMaximin @The Magician @Valenciennes
Gördüğüm arkadaşlar.