Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling johnkramer / Kasa 400 Hedef Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Şu maç 3-2 oldunda bağırıyordu 4-2 diye resmen.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
etiket atmayınca noluyor tam olarak dostlar, kimi tebrik edeceniz ki bu konuda başka. Ben bu takip raconlarını bilmiyorum, siz tecrübelilerden öğrenmek adına soruyorum

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
etiket atmayınca noluyor tam olarak dostlar, kimi tebrik edeceniz ki bu konuda başka. Ben bu takip raconlarını bilmiyorum, siz tecrübelilerden öğrenmek adına soruyorum
Etiket atınca beni gör anlamına gelir atmayınca atmadım ben beni seçer anlamında köşede sessiz ve narin şekilde ceylan avlayan bi çita gibi beklersin

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Etiket nasil yapiliyor onu bilmiyorum bana da ogretseler yav

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,514
17,440
113
Kanka o kadar konu açıyon forumda konuna biri yorum yapınca bildirim gelmediğini ogrenemedin mi etiket ya da konu sahibinin mesajına alıntı yapmak gerekiyor konu sahibinin gözüne sokmak icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...