Bol şanslarİyi geceler herkese ,
Kupon gelirse konu içinden bir kaç arkadaşa ulaşırım
Rastgele...
Ekli dosyayı görüntüle 802299
Bol şanslarİyi geceler herkese ,
Kupon gelirse konu içinden bir kaç arkadaşa ulaşırım
Rastgele...
Ekli dosyayı görüntüle 802299
Ne anlatiyon kardeşim kamerada mi şike yapıyorBide kamera nedense hep yakın açı stadın tamamını göstermeye büzzük yemio
Joe sen ben dakika bile sayamıyoruz ahmetten hiçbişey öğrenememişizAhmet'in yokluğu nasıl belli oluyor konu daha 1.sayfada
La yok çakallar trübünlerin çoğu boş diye çekmiyor abd hep böyle bi ülkeNe anlatiyon kardeşim kamerada mi şike yapıyor
Ahmet bu dünyaya gelmiş en büyük nimetlerden biri dost anma adını adam rüyadan kalkıp gelir oranı 1.30 dan 1.07 ye düştüJoe sen ben dakika bile sayamıyoruz ahmetten hiçbişey öğrenememişiz
öldürücü mesajı ben attım, istediği kadar buradakiler hadi artık zart zurt desin. Şu zehirli oku attığım an gol geldi. Hikmet bende kardeş, ben kupon da takip etmem normalde. 90 da gol gelmezse ben bi mesaj daha atayım haber verin.Kramer kardeş ben zaten futbol bahsi sevmem ama adamlar gole doymuş zaten ve beraberlik var. 11K bunlara atacağımıza rocket league'de falan sokaktan toplanan rus çocukların 8 sayı geride olanına, liga pro'da 70 yaşındaki masa tenisçi dayıya oynasak daha heyecanlı ve iyi değil miydi?
Çekilere yaş farketmiyo dicemde 2-3 yabanisi varAdamların kaleci 44 yaşında defans 41 forvet 38
Simdi 3-3 olursa biz sevinicekmiyiz uzunucekmiyiz ben onu düşünüyorumJoe sen ben dakika bile sayamıyoruz ahmetten hiçbişey öğrenememişiz
350den fazlaysa sevineceğiz puhahaSimdi 3-3 olursa biz sevinicekmiyiz uzunucekmiyiz ben onu düşünüyorum
Temiz 7dk uzatma 4-2 için yeterlidirAha dep için video hakem devrede diyor aman