- 22,394
- 11,656
- 113
Butranın tarih yazacağı geceydi intihar etmiyorsa bişey bilmiyorumbana 2,5 k lazım dost benım payım bolunmesın diye 5 k dedik puahaha @butragueno
Butranın tarih yazacağı geceydi intihar etmiyorsa bişey bilmiyorumbana 2,5 k lazım dost benım payım bolunmesın diye 5 k dedik puahaha @butragueno
Güzel para dediğim için mi soruyorsunAliefe Yasın Kac Dostum
suatım Hep bi yol bulur buzaman gelmek kolay olmadı Onun ıcınButranın tarih yazacağı geceydi intihar etmiyorsa bişey bilmiyorum
Benim Dam yok,,orada Dam buluruz dimiAbi dur pavyona gidicez bu gece xd
yok meraktan soruyomGüzel para dediğim için mi soruyorsun
Meraktan sordugun için söyleyim 28yok meraktan soruyom
Harbiden öyle böyle şanssız değil la onun yerine bile bazen ben üzülüyorum ben olsam telefonu kırarım herhalde puhahasuatım Hep bi yol bulur buzaman gelmek kolay olmadı Onun ıcın![]()
Ne diyon be ablambana 2,5 k lazım dost benım payım bolunmesın diye 5 k dedik puahaha @butragueno
memleket nere seninMeraktan sordugun için söyleyim 28
bugun kaznan cok suatım Teskılatı uyandır cekılıslerı topluyalım puahahaNe diyon be ablam
Dm gel kimlik ön arka selfie ikametgah atayım sende uğraşıp yorulma bende yorulmayim apiimemleket nere senin
Joe kazandi biz kaybettik bebugun kaznan cok suatım Teskılatı uyandır cekılıslerı topluyalım puahaha
Sen bizim geceleri uyuduğumuzu mu zannediyorsun mematibugun kaznan cok suatım Teskılatı uyandır cekılıslerı topluyalım puahaha
İçersi samp ligi gibi abi 😂Benim Dam yok,,orada Dam buluruz dimi))))))
Yoksa sarı tutkuyumu arasam
Farketmez Be suatım biliyon biz Hep kazananın yanındayız sende kazan senın yanındada olalım PuhahahaJoe kazandi biz kaybettik be
City 2/1Sen bizim geceleri uyuduğumuzu mu zannediyorsun memati
Foncuda gitsin bunyamının videolarını ızlesın94 oran juv maçında 1 gol 1 karttan gitti urganı getir @Fterim1905
Lille +6City 2/1