- 6,394
- 2,445
- 113
İy bitmeden ev at bı tane
Kolay kolay mac vermem ben ayrıca tavsiye bu, nihayetinde kendisinin aklina yatiyorsa alır herkes, sabahın 6 sı uzun uzun muhabbet modumda degilim😂Öylede dost dep bu Okyanusya maçları golsüz geçiyor bir de adam son adım yapacak belki gelir ama çok riskli tercih maç tahmini vermek bence doğru değil roll sahibi istediğini oynasın geçen ben birine verdim adam yattı vebal altında kaldım
Eyvallah sağolasın dostumKatiliyorum
Kolay kolay mac vermem ben ayrıca tavsiye bu, nihayetinde kendisinin aklina yatiyorsa alır herkes, sabahın 6 sı uzun uzun muhabbet modumda degilim😂
Aynen ben deBen olacağını düşünüyorum güxel başladık güxel bitsin
Ben ne hıssettoysem sen onu yazdın vardır bı hayır dedım aldım bakamKolay kolay mac vermem ben ayrıca tavsiye bu, nihayetinde kendisinin aklina yatiyorsa alır herkes, sabahın 6 sı uzun uzun muhabbet modumda degilim😂
Peki dostKolay kolay mac vermem ben ayrıca tavsiye bu, nihayetinde kendisinin aklina yatiyorsa alır herkes, sabahın 6 sı uzun uzun muhabbet modumda degilim😂
Dostum kahveler sendenHaydi bol sans
O zaman herkese afiyet olsun 😆Dostum kahveler senden
Ben ne hıssettoysem sen onu yazdın vardır bı hayır dedım aldım bakam
Eline sağlık dostumO zaman herkese afiyet olsun 😆
Benim kahve senden o zaman dost 😂😂Bob a bir tane
@Marley
Uyuyayım dedim 6 bardak çay içince uyku gitti.Bob a bir tane
@Marley
Ciddi mi ?Eline sağlık dostum
@Erhan2121 dan hayır yok parayı vurdu kahveleri unuttu
Dost o kadar cay içme 😅 dişler pert olurUyuyayım dedim 6 bardak çay içince uyku gitti.
Tertemiz iki tane bildirim lazım 😅
Başüstüne dost buyur ☕Benim kahve senden o zaman dost 😂😂
Akşam bende 1 demlik bitirdim içim dışım çay olduUyuyayım dedim 6 bardak çay içince uyku gitti.
Tertemiz iki tane bildirim lazım 😅
Yapti guzelligini. Sabaha odeme vardi karakara dusunuyordum. Ins katlariz agacimEline sağlık dostum
@Erhan2121 dan hayır yok parayı vurdu kahveleri unuttu