- 37,408
- 24,809
- 113
Yok mu bi 2000 oranımızYok la yasaldan bi 200 salladık yattı 300 le de yarın akşam yemeği ismarlarız tüpçüye
Yok mu bi 2000 oranımızYok la yasaldan bi 200 salladık yattı 300 le de yarın akşam yemeği ismarlarız tüpçüye
Yasal mı temiz sayfa açmaya mı karar verdin kankiYok la yasaldan bi 200 salladık yattı 300 le de yarın akşam yemeği ismarlarız tüpçüye
Bi gözüm açık konulara bakıyorum tanıdıksa bi dümen yapıp saatlerdir orda gibi giriyoruz konuyaUyudu sanıon bir bakıon konuda çok tehlikeli
😄😄😄
Kanka saka maka bu ara deniyorum 250 500 atip. Denemek lazim cumadan pazartesine genus bultendeYok mu bi 2000 oranımız
Her masada varız olmayan masada da var sayılırız deBi gözüm açık konulara bakıyorum tanıdıksa bi dümen yapıp saatlerdir orda gibi giriyoruz konuya
Ben slot hariç yatırmıyorum artık kanki slot oynayacak kadar da para yok bi suredir biz de tüpçüye bağış yapıyoruzYasal mı temiz sayfa açmaya mı karar verdin kanki
😄😄
Geçen bende denedim 167 oran 2 maçtan gittiKanka saka maka bu ara deniyorum 250 500 atip. Denemek lazim cumadan pazartesine genus bultende
Yattı skorları dogru biliyorum da bi araya Doğru maçlara denk gelmiyor 😂 3 maç 3 skor var elimde iy ms bakıyon skorlar tutmuş ama maclar yanlışYok mu bi 2000 oranımız
Yeminle jayjay ben de hep turkiyeden patliyorum. Bu hafta yapacam turkiyeden uzak duracam. Hep ayni senaryoGeçen bende denedim 167 oran 2 maçtan gitti
Biri fener 3.5 üst Kasımpaşa maçı diğeri Başakşehir 2.5 üst
1 yıldır vermedi slotBen slot hariç yatırmıyorum artık kanki slot oynayacak kadar da para yok bi suredir biz de tüpçüye bağış yapıyoruz
İkiside olcak maçtır olmadı bende yazmam daha Tr liginiYeminle jayjay ben de hep turkiyeden patliyorum. Bu hafta yapacam turkiyeden uzak duracam. Hep ayni senaryo
Dolandırıcı hepsi kanki sistemin kendisi dolandırıcı bagımlılıktan oynadık hep zaten1 yıldır vermedi slot
Pragmaticde oynamadığım oyun kalmadı yok bizi kara listeye almış sağlayıcı vermicem defol siyor
60 a kalmadan gelsin 1 taneEvet geldi 50-60 araligina