Korner oynuyorum gol oluyor gol oynuyorum korner oluyor maçlarda hep tersi oluyorDuruluyor aslında askerde 6 ay da bir kere oynadım imkanım olmasına rağmen
Korner oynuyorum gol oluyor gol oynuyorum korner oluyor maçlarda hep tersi oluyorDuruluyor aslında askerde 6 ay da bir kere oynadım imkanım olmasına rağmen
Ben bırakcam bi 10m vurayımDuruluyor aslında askerde 6 ay da bir kere oynadım imkanım olmasına rağmen
En iyisi ama daha çok var 10 milyon vurmaya dostBen bırakcam bi 10m vurayım
Önünüze gelen maça oynuyoruz ondan bülten de maç yok Angola ligine oynuyoruz mesela maç seçmek lazımKorner oynuyorum gol oluyor gol oynuyorum korner oluyor maçlarda hep tersi oluyor
Aynen milli maclari hic sevmiyorum dostÖnünüze gelen maça oynuyoruz ondan bülten de maç yok Angola ligine oynuyoruz mesela maç seçmek lazım
Benim en cok oynadığım ilk yarı karşılıklı gol yüksek oran oluyor bazen tutuyor bazen kaybediyorumDurmayı bilmiyoruz bir de 200 lirayı 3000 yapıyorum maç seçerek mesela devam ediyorum bir tane yatınca kontrol gidiyor önüme gelene basıyorum
Ben basket çok oynuyorumBenim en cok oynadığım ilk yarı karşılıklı gol yüksek oran oluyor bazen tutuyor bazen kaybediyorum
Basketbol oynuyorum ama fazla sevmiyorum tek sayıdan yatıyor cok koyuyor insana tek sayıdan yatmakBen basket çok oynuyorum
İşin kuralı o öyle bir ayarlıyorlarki tek sayıya kalıyor hep 😀Basketbol oynuyorum ama fazla sevmiyorum tek sayıdan yatıyor cok koyuyor insana tek sayıdan yatmak
Aynen bende oyle dusunuyorum dost gerçekten senin gibi aklıma hersey geliyorİşin kuralı o öyle bir ayarlıyorlarki tek sayıya kalıyor hep 😀
Yok gerçekten bilgisayar hesaplıyor ya baremleri şike olmasına gerek yok genel de o ortalamaya denk geliyorAynen bende oyle dusunuyorum dost gerçekten senin gibi aklıma hersey geliyor
Aynen sike yi bilinçli yapıyorlar bilerek ama satıyorlarYok gerçekten bilgisayar hesaplıyor ya baremleri şike olmasına gerek yok genel de o ortalamaya denk geliyor