http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Janvaljan / Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,971
6,587
113
Ben aileme ne yapsam haklarını ödeyemem aileme tek faydam bu oldu zaten çok zarar verdim ben onlara çok üzdüm
Dostum bu kumarı bırak biliyorum çok zor ama herşeyi etkiliyor sadece maddiyatı değil. Sosyal yönünü ikili ilişkilerini aile ilişkilerini çok fazla etkiliyor insanı dibe çekiyor

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,079
1,278
113
Dostum bu kumarı bırak biliyorum çok zor ama herşeyi etkiliyor sadece maddiyatı değil. Sosyal yönünü ikili ilişkilerini aile ilişkilerini çok fazla etkiliyor insanı dibe çekiyor
Ben çok şey kaybettim kumar yüzünden çok iyi bir işim vardı abim gibi gördüğüm insanlar nişanlım gitti maddi kayıplar koymuyor ama onlar koyuyor

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,971
6,587
113
Ben çok şey kaybettim kumar yüzünden çok iyi bir işim vardı abim gibi gördüğüm insanlar nişanlım gitti maddi kayıplar koymuyor ama onlar koyuyor
Yani dediğim yere çıkıyor bırakmak lazım bunu ama çok zor cidden. Ben kumar açlığı çok yüksek olan biri değilim canım istediğinde illa para bulmak zorunda değilim ama kimisinde öyle bi kumar açlığı var para bulmak için herşeyi yapıyorlar

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,800
2,688
113
Yani dediğim yere çıkıyor bırakmak lazım bunu ama çok zor cidden. Ben kumar açlığı çok yüksek olan biri değilim canım istediğinde illa para bulmak zorunda değilim ama kimisinde öyle bi kumar açlığı var para bulmak için herşeyi yapıyorlar
Kolay bırakılmıyor dediğin gibi dost

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,079
1,278
113
Ben de öyleydim kasadan para falan alıyordum hesaplarla oynuyordum maaş günü maaşı almış gibi gösteriyordum ama almıyordum o açıklara gidiyordu arkadaşlarımdan çok borç aldım ama şimdi yüksek oynamıyorum 200-300 liralık oynuyorum

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,800
2,688
113
Ben de öyleydim kasadan para falan alıyordum hesaplarla oynuyordum maaş günü maaşı almış gibi gösteriyordum ama almıyordum o açıklara gidiyordu arkadaşlarımdan çok borç aldım ama şimdi yüksek oynamıyorum 200-300 liralık oynuyorum
Yüksek oynamak sıkıntı

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,971
6,587
113
Oynama sal iyi değil sonu valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...