- 12,971
- 6,587
- 113
Reis sen yinede bi 100k salla connecticutaSon çeyrek ikisi de kitlenir Atlanta alır maçı
Reis sen yinede bi 100k salla connecticutaSon çeyrek ikisi de kitlenir Atlanta alır maçı
Ben batmışım 100 liram bile yok ne 100k sı😀Reis sen yinede bi 100k salla connecticuta
Böbreğini sat kolay o iş. Ben dropshipping yapıyorum 100k senden hediye diye gösterir Kanada’ya 1me satarımBen batmışım 100 liram bile yok ne 100k sı😀
Böbrek de tek benim ya verirsem ölürümBöbreğini sat kolay o iş. Ben dropshipping yapıyorum 100k senden hediye diye gösterir Kanada’ya 1me satarım
Sen kafayı yemişsin dayı. Kumara mı bastınBöbrek de tek benim ya verirsem ölürüm
Abim böbrek hastası babam verdi 2-3 yıl sonra tekrar lazım oldu tutmadı bu sefer de ben verdimSen kafayı yemişsin dayı. Kumara mı bastın
Helal laAbim böbrek hastası babam verdi 2-3 yıl sonra tekrar lazım oldu tutmadı bu sefer de ben verdim
Valla helal olsun sana. İşin eğlencesindeydim ama Şimdi büyük saygı duydum sana.Abim böbrek hastası babam verdi 2-3 yıl sonra tekrar lazım oldu tutmadı bu sefer de ben verdim
Sen kafayı yemişsin dayı. Kumara mı bastın
Ben aileme ne yapsam haklarını ödeyemem aileme tek faydam bu oldu zaten çok zarar verdim ben onlara çok üzdümValla helal olsun sana. İşin eğlencesindeydim ama Şimdi büyük saygı duydum sana.
Dostum bu kumarı bırak biliyorum çok zor ama herşeyi etkiliyor sadece maddiyatı değil. Sosyal yönünü ikili ilişkilerini aile ilişkilerini çok fazla etkiliyor insanı dibe çekiyorBen aileme ne yapsam haklarını ödeyemem aileme tek faydam bu oldu zaten çok zarar verdim ben onlara çok üzdüm
Ben çok şey kaybettim kumar yüzünden çok iyi bir işim vardı abim gibi gördüğüm insanlar nişanlım gitti maddi kayıplar koymuyor ama onlar koyuyorDostum bu kumarı bırak biliyorum çok zor ama herşeyi etkiliyor sadece maddiyatı değil. Sosyal yönünü ikili ilişkilerini aile ilişkilerini çok fazla etkiliyor insanı dibe çekiyor
Yani dediğim yere çıkıyor bırakmak lazım bunu ama çok zor cidden. Ben kumar açlığı çok yüksek olan biri değilim canım istediğinde illa para bulmak zorunda değilim ama kimisinde öyle bi kumar açlığı var para bulmak için herşeyi yapıyorlarBen çok şey kaybettim kumar yüzünden çok iyi bir işim vardı abim gibi gördüğüm insanlar nişanlım gitti maddi kayıplar koymuyor ama onlar koyuyor
Neyini satmış kumara basmisSen kafayı yemişsin dayı. Kumara mı bastın
Bi böbreği yokmuş da abisine vermiş işin aslı başkaymışNeyini satmış kumara basmis
Kolay bırakılmıyor dediğin gibi dostYani dediğim yere çıkıyor bırakmak lazım bunu ama çok zor cidden. Ben kumar açlığı çok yüksek olan biri değilim canım istediğinde illa para bulmak zorunda değilim ama kimisinde öyle bi kumar açlığı var para bulmak için herşeyi yapıyorlar
Vay be uzuldum gerçektenBi böbreği yokmuş da abisine vermiş işin aslı başkaymış
Ben de öyleydim kasadan para falan alıyordum hesaplarla oynuyordum maaş günü maaşı almış gibi gösteriyordum ama almıyordum o açıklara gidiyordu arkadaşlarımdan çok borç aldım ama şimdi yüksek oynamıyorum 200-300 liralık oynuyorumYani dediğim yere çıkıyor bırakmak lazım bunu ama çok zor cidden. Ben kumar açlığı çok yüksek olan biri değilim canım istediğinde illa para bulmak zorunda değilim ama kimisinde öyle bi kumar açlığı var para bulmak için herşeyi yapıyorlar
Yüksek oynamak sıkıntıBen de öyleydim kasadan para falan alıyordum hesaplarla oynuyordum maaş günü maaşı almış gibi gösteriyordum ama almıyordum o açıklara gidiyordu arkadaşlarımdan çok borç aldım ama şimdi yüksek oynamıyorum 200-300 liralık oynuyorum
Oynama sal iyi değil sonu vallaBen de öyleydim kasadan para falan alıyordum hesaplarla oynuyordum maaş günü maaşı almış gibi gösteriyordum ama almıyordum o açıklara gidiyordu arkadaşlarımdan çok borç aldım ama şimdi yüksek oynamıyorum 200-300 liralık oynuyorum
Duruluyor aslında askerde 6 ay da bir kere oynadım imkanım olmasına rağmenOynama sal iyi değil sonu valla