Kupon tuttu bol şanslar 🤪🤪🤪🤪Kanka makara yapıyorum ya cansın
Kupon tuttu bol şanslar 🤪🤪🤪🤪Kanka makara yapıyorum ya cansın
Sağol dostKupon tuttu bol şanslar 🤪🤪🤪🤪
Saygı duyuyorum abi ne desem absürt olmaz öyle bir eşleşme sonuçta. Kaçma hikâye adam sikleti bitirdi üste çıktı ne kaçması bu bir arayış bir gün karşılama olacak ikisi arasındaYa kaçtı diyorlar da ben İslamın zaten kaçtığını düşünmüyorum çok sağlam maç olur ama topuria 0.1 adım önde kanımca.
Gardaşım siz kazanın ben kendim kazanmış gibi hissediyorum İnan Allah'a daim olsun inşallah 😊Sağol dost![]()
Tom Aspinall adamlığıGardaşım siz kazanın ben kendim kazanmış gibi hissediyorum İnan Allah'a daim olsun inşallah 😊
Muhabbet için teşekkür ettim dost ben yeni roll açayım bakalım..Tom Aspinall adamlığı
Senin adamlığın dostum sağolasın bastacisinTom Aspinall adamlığı
🤣🤣🤣🤣🤣 Geliyorum 🤣Muhabbet için teşekkür ettim dost ben yeni roll açayım bakalım..
Tamam gülüm burdan mi devam edicek yoksa yeni mı oraya taşırız MMA yi 😂😂 şaka şaka takip ederiz salağa yatmamiz gerekirse yine dövüş muhabbetleriMuhabbet için teşekkür ettim dost ben yeni roll açayım bakalım..
Koşş🤣🤣🤣🤣🤣 Geliyorum 🤣
Bizim 284 arada kaynadı ama neyseeeee 🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆Muhabbet için teşekkür ettim dost ben yeni roll açayım bakalım..
İyi totem yaptık dost sağolasın yeni konu açtım..Tamam gülüm burdan mi devam edicek yoksa yeni mı oraya taşırız MMA yi 😂😂 şaka şaka takip ederiz salağa yatmamiz gerekirse yine dövüş muhabbetleri
Bugün 5 lira lazım kardo toparlamam lazım bir şekilde bir ödemem var sıfırım anasını satayım bir şekilde çözecem