Ses etme nazara gelmesinDk 80 az kaldiiii
Aynen öyle bir adam kaybederken bile zevk verir mi öyle ruhunu koyuyor ortaya birde o vuruşlar hepsi bitirmek için atılıyor Gaethje bambaşka benim gözümde ve çok mesaj attım kendisine ama dönmedi hiç 😂Adamsın benim reisler gaethje ve ferguson tabi fergusonun mentalitesini seviyorum tam dövüşçü kim dersek gaethje babadır.
Aynen öyle dost eleman dövüş için doğmuş yerde işi yok zınk zınk face to face kapışıyor hastasıyız. Bu arada poirierle de benziyor stili ama gaethje başka.Aynen öyle bir adam kaybederken bile zevk verir mi öyle ruhunu koyuyor ortaya birde o vuruşlar hepsi bitirmek için atılıyor Gaethje bambaşka benim gözümde ve çok mesaj attım kendisine ama dönmedi hiç 😂
Ben bu kadar takip etmedim dayı ya ahaha88 oldu hadi bakalım şu dakikadan sonrada 3 gol atarlarsa yani birşey diyecektim de neyse 😂🤣
Tamam kanka ya takip etmem bir daha sorun yokBen bu kadar takip etmedim dayı ya ahaha
Bu arada topuriaya ne diyorsun elemanın punch lar aşırı sağlam ya aşırı sert vuruyor şu an önüne geleni alır gibi ama gaethje bence tokatlayabilir.Gaethje konuşuyoruz sıkıyorsa atsınlar görelim 😂😂
Kanka makara yapıyorum ya cansınTamam kanka ya takip etmem bir daha sorun yok
Kemeri hak ediyor ve UFC de en sert vuran kişi o halloway gibi hiç düşmemiş birini ilk düşüren o Efsane kahabib bile dedi en sert vuran Justin di diye ki halloway bile geçenlerde bunu dile getirdi Reis başka be abiAynen öyle dost eleman dövüş için doğmuş yerde işi yok zınk zınk face to face kapışıyor hastasıyız. Bu arada poirierle de benziyor stili ama gaethje başka.
Kardeşim buna inan diyorum Gaethje kadar sert vuran ile karşılaşmadı prime Justin olacaktı ki abowwww yüzde yüz elerdik o matadoru şimdi de şansımız varBu arada topuriaya ne diyorsun elemanın punch lar aşırı sağlam ya aşırı sert vuruyor şu an önüne geleni alır gibi ama gaethje bence tokatlayabilir.
Topuria baya bir süre domine edicek gibi ortalığı bu arada İslamı patates eder diyorum ben topuria acımaz yani güreştirmiyor izin vermiyor eleman zınk zınk düşürüyor amk bölüm sonu bossu İbne.Kemeri hak ediyor ve UFC de en sert vuran kişi o halloway gibi hiç düşmemiş birini ilk düşüren o Efsane kahabib bile dedi en sert vuran Justin di diye ki halloway bile geçenlerde bunu dile getirdi Reis başka be abi
Nereye gittin dost şakalaşıyoruzTamam kanka ya takip etmem bir daha sorun yok
Haklılık payın çok var evet ama İslam da başka seviye be Reisim çene de var islamda bakma geliştirdi kendini düşse bile kendine geleceğine hemen reaksiyon vereceğine inanıyorum umarım maç olur safimiz İslam olurTopuria baya bir süre domine edicek gibi ortalığı bu arada İslamı patates eder diyorum ben topuria acımaz yani güreştirmiyor izin vermiyor eleman zınk zınk düşürüyor amk bölüm sonu bossu İbne.
Ya kaçtı diyorlar da ben İslamın zaten kaçtığını düşünmüyorum çok sağlam maç olur ama topuria 0.1 adım önde kanımca.Haklılık payın çok var evet ama İslam da başka seviye be Reisim çene de var islamda bakma geliştirdi kendini düşse bile kendine geleceğine hemen reaksiyon vereceğine inanıyorum umarım maç olur safimiz İslam olur