- 34,826
- 20,221
- 113
@qguzh4nn0 Ne güzel dağıtım yapıyon. Anında param geldi banka gibisin. Hızlı çekim için teşekkürler
Onu yedik ya 700 e sigara aldım 2 fişek 500 e de kupon salladım yattık şimdi yarın bu 500 ü 50k yapıcaz100 bende goremıyorum kardesım bu aralar şu 1700 kaybersın ver bende kalsın
bana en son attığı mesaj biliyorum dostum son 7 borcumu geri atamadım biliyorum ama 50 atar mısın mariobet özel oranı alacam ulan kalleş 2021dsn beri aldığın hiç bir parayı geri vermedin zaten 4 yıllık dilencim düş yakamdan bu çocupa en çok para yediren salak benimDostum sana maaşı alınca yardımcı olayım bir sıkıntın varsa diyo 1 saat sonra
Dostum bana 500 verme şansın var mı yarın 1k olarak dönerim maaşı da ayın 1 ile 30 u arasında yatıyor her ay her gün olabilir yani
Yolda kaldım dümeni de güzel hangi yolda kaldın aqSıteden cekım ıcın de vardı
Bu ara açım populerYolda kaldım dümeni de güzel hangi yolda kaldın aq
Onu bi ben dolandırdım bana attığı para vardır totalde 3k falan beni bildiği için bana dolandırılmayı göze alıyor ki geniş alan açılsın kurnaz çokbana en son attığı mesaj biliyorum dostum son 7 borcumu geri atamadım biliyorum ama 50 atar mısın mariobet özel oranı alacam ulan kalleş 2021dsn beri aldığın hiç bir parayı geri vermedin zaten 4 yıllık dilencim düş yakamdan bu çocupa en çok para yediren salak benim
Yenı hesabı ne onun senceOnu bi ben dolandırdım bana attığı para vardır totalde 3k falan beni bildiği için bana dolandırılmayı göze alıyor ki geniş alan açılsın kurnaz çok
şeref yoksunu en az 15 kez para yolladım 1 kere para istedim güzel para vurmuştu 60 lira at sigara alıcam dedim abi geldiği gibi borç ödedim kusura bakma dedi ulan bana da borcun var bana niye ödemiyosun 🤣Onu bi ben dolandırdım bana attığı para vardır totalde 3k falan beni bildiği için bana dolandırılmayı göze alıyor ki geniş alan açılsın kurnaz çok
kansas 2.5 da oldu bizi dinlesen +5k daha vardı dosttt 🤣🤣@qguzh4nn0 senin avai maci 2.5 üst düşünüyordum olmuş
Patlat bi roll daha kazanırsan bu sefer senin olsun senin ölecegın mi yaklaştı bu sabah iyi yanından kalkmıssın@qguzh4nn0 senin avai maci 2.5 üst düşünüyordum olmuş
Yamaldan şüpheleniyorum aşağılamak için söylemiyorum olabilir ırkçı insan değilim çingene o yamalda çingenelere benziyor 😂 sever öyle topçu basketçi isimleriniYenı hesabı ne onun sence
Kim oşeref yoksunu en az 15 kez para yolladım 1 kere para istedim güzel para vurmuştu 60 lira at sigara alıcam dedim abi geldiği gibi borç ödedim kusura bakma dedi ulan bana da borcun var bana niye ödemiyosun 🤣
Lan ibne 😍😂😂😂@qguzh4nn0 Ne güzel dağıtım yapıyon. Anında param geldi banka gibisin. Hızlı çekim için teşekkürler