Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JackWilshere10 | 2.5ke / Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,929
3,935
113
Dostum sana maaşı alınca yardımcı olayım bir sıkıntın varsa diyo 1 saat sonra
Dostum bana 500 verme şansın var mı yarın 1k olarak dönerim maaşı da ayın 1 ile 30 u arasında yatıyor her ay her gün olabilir yani
bana en son attığı mesaj biliyorum dostum son 7 borcumu geri atamadım biliyorum ama 50 atar mısın mariobet özel oranı alacam ulan kalleş 2021dsn beri aldığın hiç bir parayı geri vermedin zaten 4 yıllık dilencim düş yakamdan bu çocupa en çok para yediren salak benim

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,301
85,023
113
bana en son attığı mesaj biliyorum dostum son 7 borcumu geri atamadım biliyorum ama 50 atar mısın mariobet özel oranı alacam ulan kalleş 2021dsn beri aldığın hiç bir parayı geri vermedin zaten 4 yıllık dilencim düş yakamdan bu çocupa en çok para yediren salak benim
Onu bi ben dolandırdım bana attığı para vardır totalde 3k falan beni bildiği için bana dolandırılmayı göze alıyor ki geniş alan açılsın kurnaz çok

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,929
3,935
113
Onu bi ben dolandırdım bana attığı para vardır totalde 3k falan beni bildiği için bana dolandırılmayı göze alıyor ki geniş alan açılsın kurnaz çok
şeref yoksunu en az 15 kez para yolladım 1 kere para istedim güzel para vurmuştu 60 lira at sigara alıcam dedim abi geldiği gibi borç ödedim kusura bakma dedi ulan bana da borcun var bana niye ödemiyosun 🤣

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,810
23,499
113
Masallah ben hariç tüm forum odul almis bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...