- 12,582
- 5,854
- 113
Hala 83/87 maç anasını bitmiyor
Sn kalmadıHala 83/87 maç anasını bitmiyor
Turkcell yavşak. 1000 tl ye 50-60 gb verir. Yüksek tarife kullan illa bitiyo kardoTurkcell de görmedim öyle bi paket yok olsa alırım
senin basket bağımlılığı nedir dost olmak istedin basketbolcu olamadın mıSn kalmadı
seçmelerde secılmemıssenin basket bağımlılığı nedir dost olmak istedin basketbolcu olamadın mı
Futbola gore baya zevklı dostsenin basket bağımlılığı nedir dost olmak istedin basketbolcu olamadın mı
seçilmiş de poketopa hapsetmişler yıl kaybı olunca almamışlar takıma öyle duydumseçmelerde secılmemıs![]()
adaaaaaam taştaşlara beton yetmez@Marley15 @peatsx @Enişte @selamsizsabahsiz @MR.YK @fearjr1992 @vurucu999 @Pikaçuu
@qguzh4nn0 oguzhan atacak hepinize bol şans
iban atın Oğuz a
6k kâr in 4ksi dağıtım herkesin gecesi güzel olsun
Burdayım aktifim gitmedim mi diyon kardo 🤣Dım dım dım dım
Tebrikler dost@Marley15 @peatsx @Enişte @selamsizsabahsiz @MR.YK @fearjr1992 @vurucu999 @Pikaçuu
iban atın Oğuz a
kesene bereket@Marley15 @peatsx @Enişte @selamsizsabahsiz @MR.YK @fearjr1992 @vurucu999 @Pikaçuu
iban atın Oğuz a
Kesene bereket dost hayırlı sabahlar cümleten @qguzh4nn0 seninde emeğine sağlık 😎@Marley15 @peatsx @Enişte @selamsizsabahsiz @MR.YK @fearjr1992 @vurucu999 @Pikaçuu
iban atın Oğuz a
Kesene bereket kardo şansın daim olsun@Marley15 @peatsx @Enişte @selamsizsabahsiz @MR.YK @fearjr1992 @vurucu999 @Pikaçuu
iban atın Oğuz a
Çok güzel hareket dost, sağol varol, geçen güzel olsun umarım devamı gelir senin için kesene bereket@Marley15 @peatsx @Enişte @selamsizsabahsiz @MR.YK @fearjr1992 @vurucu999 @Pikaçuu
iban atın Oğuz a
Eyvallah moruk şansın daim olsun da yarın da atarsın@Marley15 @peatsx @Enişte @selamsizsabahsiz @MR.YK @fearjr1992 @vurucu999 @Pikaçuu
iban atın Oğuz a
Kesene bereket@Marley15 @peatsx @Enişte @selamsizsabahsiz @MR.YK @fearjr1992 @vurucu999 @Pikaçuu
iban atın Oğuz a