Abi arkadaşın mi yoksa forumdakilerden miBenim arkadaş 5 k çekmiş
Abi arkadaşın mi yoksa forumdakilerden miBenim arkadaş 5 k çekmiş
Tek panel çalışıyorlar ahhahahhaahhahhaHavalede hep Enes arı ibanı çıkıyor 😁
Kanka lisansi falan sağlam duruyor oyuna girişteki sağ üste geneelde hediye kutusu olur bunda da vardı sahte sitelerin yüzde 90 ninda bu hediye kutusu yok sanki ödemeye yaapcak bı siteye benziyor bu biri yatırım yapsa süper olur valla 2500 TL olsa yapmistm bu site oder gibi dediğim gibi hediye kutusu olayı burda var ya aşırı profesonel ilerliyorlar ya da öder bence crash oyunlarına gelirsek baya açıktı site şeyde düşünebilir öderiz tekrardan geri gelirler o zaman kapatırız oyunları bilmiorm valla ama öder givi kumardan para vuran yokmudur denesin bilgilendirsn2500 oldum mines da, sürekli kazanmadım ama her an 0 layabilirdim, parça parça kazandım. Lisans site içerisine yönlendiriyor, onu geçelim patlak. Gördüğüm kadarıyla herkes kazanmış o da ayrı bir sinyal. Yatırım durumundaki sıkıntılardan bahseden arkadaşlar olmuş zaten.
2-3 kişiye ödenir kalanlar yolunur imajı veriyor özetle. Zaten para yok, borç dert 2500 bulup 5000 çekme hayalleri kuruyordum ama sazan avı
yatıracağın 5 de gözleri ona odaklanmışlar, deneme bonusunu düşünmeye fırsatları olmamışYatırımın iki katı cekiyorsak niye deneme bonusu aliyoruz onu anlamadım bu nasıl deneme bonusu aq
Netice?Yatırdım 500 benden haber bekleyin
Yav olm kimsenin yemior açıkçası vallahi benim yiyor param yok borç almam sağlamsa aliirm yokmu bı babayiğit ben siteleri gözünden tanıyorum bunsite öder net öder ama keşke şahsi param olsada yatirsamNetice?
Kardeş sen site içine yönlendiren lisans sağlam diyen bir arkadaşsın. Bir göz doktoruna görün bence. Özgüven seviyen de muazzamYav olm kimsenin yemior açıkçası vallahi benim yiyor param yok borç almam sağlamsa aliirm yokmu bı babayiğit ben siteleri gözünden tanıyorum bunsite öder net öder ama keşke şahsi param olsada yatirsam
Su siteye 500 atcagina rastgele burdan birine 500 at gitsin oynasın kazanırsa 1000 atar sana en azından bu dedigimde paranı alma şansın varYatırdım diyen arkadaş kolpa yapıyor yaptırmadı bizi bekletiyor. Ben 500 bulup şansımı deneyeceğim gelirse 1000 gelir gelmezse 500 gider yapacak birşey yok
İşte cesaret işte feraset işte adam givi adam içimde bı his öder Dior kanka ins öderYatırdım diyen arkadaş kolpa yapıyor yaptırmadı bizi bekletiyor. Ben 500 bulup şansımı deneyeceğim gelirse 1000 gelir gelmezse 500 gider yapacak birşey yok
Kanka biri ödeme almış yabliz ve bana bu site oder gibi geldi para yok aminiyimAh gercekte oksa lavuklar tezgah kurmuş aman diyim
Kim almış ödemeKanka biri ödeme almış yabliz ve bana bu site oder gibi geldi para yok aminiyim
.Benim arkadaş çekim almış bakın
Seni kafa basmaz boşver 😂😂Yatırımın iki katı cekiyorsak niye deneme bonusu aliyoruz onu anlamadım bu nasıl deneme bonusu aq