http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu İvabet 750 TL Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,783
9,507
113
2500 oldum mines da, sürekli kazanmadım ama her an 0 layabilirdim, parça parça kazandım. Lisans site içerisine yönlendiriyor, onu geçelim patlak. Gördüğüm kadarıyla herkes kazanmış o da ayrı bir sinyal. Yatırım durumundaki sıkıntılardan bahseden arkadaşlar olmuş zaten.

2-3 kişiye ödenir kalanlar yolunur imajı veriyor özetle. Zaten para yok, borç dert 2500 bulup 5000 çekme hayalleri kuruyordum ama sazan avı

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
121
43
2500 oldum mines da, sürekli kazanmadım ama her an 0 layabilirdim, parça parça kazandım. Lisans site içerisine yönlendiriyor, onu geçelim patlak. Gördüğüm kadarıyla herkes kazanmış o da ayrı bir sinyal. Yatırım durumundaki sıkıntılardan bahseden arkadaşlar olmuş zaten.

2-3 kişiye ödenir kalanlar yolunur imajı veriyor özetle. Zaten para yok, borç dert 2500 bulup 5000 çekme hayalleri kuruyordum ama sazan avı
Kanka lisansi falan sağlam duruyor oyuna girişteki sağ üste geneelde hediye kutusu olur bunda da vardı sahte sitelerin yüzde 90 ninda bu hediye kutusu yok sanki ödemeye yaapcak bı siteye benziyor bu biri yatırım yapsa süper olur valla 2500 TL olsa yapmistm bu site oder gibi dediğim gibi hediye kutusu olayı burda var ya aşırı profesonel ilerliyorlar ya da öder bence crash oyunlarına gelirsek baya açıktı site şeyde düşünebilir öderiz tekrardan geri gelirler o zaman kapatırız oyunları bilmiorm valla ama öder givi kumardan para vuran yokmudur denesin bilgilendirsn

Lisandrolopez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
483
350
63

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
6,059
113
La sakın yatırmayın sahte bu oyun fılan aman crqshe dırek 750 bastım 50 ye gıdıyor bozdum

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,783
9,507
113
Yav olm kimsenin yemior açıkçası vallahi benim yiyor param yok borç almam sağlamsa aliirm yokmu bı babayiğit ben siteleri gözünden tanıyorum bunsite öder net öder ama keşke şahsi param olsada yatirsam
Kardeş sen site içine yönlendiren lisans sağlam diyen bir arkadaşsın. Bir göz doktoruna görün bence. Özgüven seviyen de muazzam

blackk2144

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
39
18
Yatırdım diyen arkadaş kolpa yapıyor yaptırmadı bizi bekletiyor. Ben 500 bulup şansımı deneyeceğim gelirse 1000 gelir gelmezse 500 gider yapacak birşey yok

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,683
2,168
113
Yatırdım diyen arkadaş kolpa yapıyor yaptırmadı bizi bekletiyor. Ben 500 bulup şansımı deneyeceğim gelirse 1000 gelir gelmezse 500 gider yapacak birşey yok
Su siteye 500 atcagina rastgele burdan birine 500 at gitsin oynasın kazanırsa 1000 atar sana en azından bu dedigimde paranı alma şansın var

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,683
2,168
113
Ne meraklısınız dolandırılmaya burdakileri uyarmak boş is

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,086
413
83
Site zaten girişte ben ofsaytım diye bagiriyor. Açık ara önde ofsayt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...