http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstifada Bir Hizmettir

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Başı ağrımadan oturduğu yerden yorumculuk kolay hazır güzel para

veysd41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
155
43
Beşiktaş ne zaman kendi başına bir takım olursa o zaman birşeyler olur koç ailesini övmekle lig yürümez

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Adalı da hemfikirim ama sergen Yalçın konusunda net gelmemeli yapılanları unutmadık şampiyon oldu lig başlayınca imza atti yeni sezonda ki şampiyon olduğu sezon tam pandemi sezonu biri şansa şampiyon olacaktı biz olduk
Sergenin yaptıkları ve sergene yapılanlar unutulmamalı larini golcü yaptı adam bi sistemi taktik anlayışı vardı

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,203
5,510
113
Kanka siz Beşiktaşssiniz sakin olun sizin yeriniz hep 3.lük zaten 😂

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Sergen oyuncu okumayı biliyor. O durumda o halde takımı şampiyon yaptı adam. Acil bek ve kanat lazım masuaku geride ne yaptı birde önde başlıyor sol ön ve masuaku

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,767
113
Beşiktaş ne zaman kendi başına bir takım olursa o zaman birşeyler olur koç ailesini övmekle lig yürümez
Oyuncularda istek yok. Çok çıtkırıldım bir yapıları var. Bu soğukta o stada gelip maç izleyen taraftarlara ayıp. Kasımpaşa maçında da aynı şeyi yaptılar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Sergen oyuncu okumayı biliyor. O durumda o halde takımı şampiyon yaptı adam. Acil bek ve kanat lazım masuaku geride ne yaptı birde önde başlıyor sol ön ve masuaku
Masuaku ön başladı ama bakıyorum emirhandan daha çok bekte oynadı kopamadı ki ordan

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,094
1,155
113
Elinde Rafa gibi merkezi silah varken kanat oynattıran adamdan ne bekliyorduk ki. Ah şu kadro Sergen'in elinde olaydı keşke İnşallah bir an önce aksiyon alınır yoksa yolun ucu kanser

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Oyuncularda istek yok. Çok çıtkırıldım bir yapıları var. Bu soğukta o stada gelip maç izleyen taraftarlara ayıp. Kasımpaşa maçında da aynı şeyi yaptılar
Rafa haftalardır top oynamıyo aşırı isteksiz arada 2-3 dribling deniyo bakıuo bi cacık olmuyo salıyo

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Beşiktaş lige dolu dizgin başladığında, Avrupa ligi başlayınca bu kadro ile bu tempoyu kaldıramaz takılır demiştim. Bazı Gslı arkadaşlar Beşiktaş'tan 5 yedikten sonra kesin şampiyon olur iddiaları oldu.

Duygusallıktan uzak , realist yaklaşımla bakarsanız Beşiktaş'ın düşüşünün devam edeceğini görürsünüz.

Sergen Yalçın çok akıllı bir adam. Her ne kadar sevmesem de akıllılık yapıp bu dönemde takımın başına gelmez. Gelmeyecektir. Sezon bitiminde belki gelebilir.

Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'ın mevcut durumuna üzülüyorum. Ülke futbolunda ki rekabet azalıyor..

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Masuaku ön başladı ama bakıyorum emirhandan daha çok bekte oynadı kopamadı ki ordan
Emirhan milli maçta da kötü oynadı bu maçta da. Kendi evinde kendi kale sahadan çıkamıyorsan sorun büyük demektir sen Beşiktaşsin kendine gel

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,672
2,767
113
Rafa haftalardır top oynamıyo aşırı isteksiz arada 2-3 dribling deniyo bakıuo bi cacık olmuyo salıyo
Emin ol çoğu futbolcunun umrunda değildir bu yenilgi. Sorun da bu zaten. Millet te burada birbiriyle didişiyor :) bazen işler küfürleşmeye kadar gidiyor

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Beşiktaş lige dolu dizgin başladığında, Avrupa ligi başlayınca bu kadro ile bu tempoyu kaldıramaz takılır demiştim. Bazı Gslı arkadaşlar Beşiktaş'tan 5 yedikten sonra kesin şampiyon olur iddiaları oldu.

Duygusallıktan uzak , realist yaklaşımla bakarsanız Beşiktaş'ın düşüşünün devam edeceğini görürsünüz.

Sergen Yalçın çok akıllı bir adam. Her ne kadar sevmesem de akıllılık yapıp bu dönemde takımın başına gelmez. Gelmeyecektir. Sezon bitiminde belki gelebilir.

Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'ın mevcut durumuna üzülüyorum. Ülke futbolunda ki rekabet azalıyor..
Sergen bu halde gelip önümüzdeki seneye oynamalı zaten burdan dönmez gsyi yakalamak zor

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Emin ol çoğunun umrunda değildir bu yenilgi. Sorun da bu zaten. Millet te burada birbiriyle didişiyor :) bazen işler küfürleşmeye kadar gidiyor
Ya gedson taraftara özür dilemeye gidiyo konuşucak sözde kimse İngilizce bilmiyo mal mal baktılar birbirlerine sjjsjad kaptan gitmesi gerekmez mi? Yada Türk bi oyuncu

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Emirhan milli maçta da kötü oynadı bu maçta da. Kendi evinde kendi kale sahadan çıkamıyorsan sorun büyük demektir sen Beşiktaşsin kendine gel
Hocanın açıklamayı gördün mü 46 puan fark yiyen takımdan sonraki sene şampiyonluk beklenmez ben şampiuon olcaz demedim zorlarız dedim diyo