- 4,673
- 2,767
- 113
Sergen Yalçına gel deseler bile hemen gelmez. Onun da şartları olur. Sonuçta kendisini ispat etmiş bir teknik adamSergen keyfi yerinde reis yorumculuk yapıyor 🧐
Sergen Yalçına gel deseler bile hemen gelmez. Onun da şartları olur. Sonuçta kendisini ispat etmiş bir teknik adamSergen keyfi yerinde reis yorumculuk yapıyor 🧐
Sergenin yaptıkları ve sergene yapılanlar unutulmamalı larini golcü yaptı adam bi sistemi taktik anlayışı vardıAdalı da hemfikirim ama sergen Yalçın konusunda net gelmemeli yapılanları unutmadık şampiyon oldu lig başlayınca imza atti yeni sezonda ki şampiyon olduğu sezon tam pandemi sezonu biri şansa şampiyon olacaktı biz olduk
Dedi 10 senedir ağlayan takım taraftarıKanka siz Beşiktaşssiniz sakin olun sizin yeriniz hep 3.lük zaten 😂
10 senedir şampiyon olamayıp hala sizden yukarıda olmamız sizin ne kadar ezik olduğunuzu gösterir kakkdksDedi 10 senedir ağlayan takım taraftarı
Bunlara güldü Galatasaray taraftarı😂Dedi 10 senedir ağlayan takım taraftarı
Aynen knk uza şimdi ötede ağlamaya devam et10 senedir şampiyon olamayıp hala sizden yukarıda olmamız sizin ne kadar ezik olduğunuzu gösterir kakkdks
Oyuncularda istek yok. Çok çıtkırıldım bir yapıları var. Bu soğukta o stada gelip maç izleyen taraftarlara ayıp. Kasımpaşa maçında da aynı şeyi yaptılarBeşiktaş ne zaman kendi başına bir takım olursa o zaman birşeyler olur koç ailesini övmekle lig yürümez
Masuaku ön başladı ama bakıyorum emirhandan daha çok bekte oynadı kopamadı ki ordanSergen oyuncu okumayı biliyor. O durumda o halde takımı şampiyon yaptı adam. Acil bek ve kanat lazım masuaku geride ne yaptı birde önde başlıyor sol ön ve masuaku
Rafa haftalardır top oynamıyo aşırı isteksiz arada 2-3 dribling deniyo bakıuo bi cacık olmuyo salıyoOyuncularda istek yok. Çok çıtkırıldım bir yapıları var. Bu soğukta o stada gelip maç izleyen taraftarlara ayıp. Kasımpaşa maçında da aynı şeyi yaptılar
Emirhan milli maçta da kötü oynadı bu maçta da. Kendi evinde kendi kale sahadan çıkamıyorsan sorun büyük demektir sen Beşiktaşsin kendine gelMasuaku ön başladı ama bakıyorum emirhandan daha çok bekte oynadı kopamadı ki ordan
Emin ol çoğu futbolcunun umrunda değildir bu yenilgi. Sorun da bu zaten. Millet te burada birbiriyle didişiyorRafa haftalardır top oynamıyo aşırı isteksiz arada 2-3 dribling deniyo bakıuo bi cacık olmuyo salıyo
Sergen bu halde gelip önümüzdeki seneye oynamalı zaten burdan dönmez gsyi yakalamak zorBeşiktaş lige dolu dizgin başladığında, Avrupa ligi başlayınca bu kadro ile bu tempoyu kaldıramaz takılır demiştim. Bazı Gslı arkadaşlar Beşiktaş'tan 5 yedikten sonra kesin şampiyon olur iddiaları oldu.
Duygusallıktan uzak , realist yaklaşımla bakarsanız Beşiktaş'ın düşüşünün devam edeceğini görürsünüz.
Sergen Yalçın çok akıllı bir adam. Her ne kadar sevmesem de akıllılık yapıp bu dönemde takımın başına gelmez. Gelmeyecektir. Sezon bitiminde belki gelebilir.
Fenerbahçeli olarak Beşiktaş'ın mevcut durumuna üzülüyorum. Ülke futbolunda ki rekabet azalıyor..
Ya gedson taraftara özür dilemeye gidiyo konuşucak sözde kimse İngilizce bilmiyo mal mal baktılar birbirlerine sjjsjad kaptan gitmesi gerekmez mi? Yada Türk bi oyuncuEmin ol çoğunun umrunda değildir bu yenilgi. Sorun da bu zaten. Millet te burada birbiriyle didişiyorbazen işler küfürleşmeye kadar gidiyor
Hocanın açıklamayı gördün mü 46 puan fark yiyen takımdan sonraki sene şampiyonluk beklenmez ben şampiuon olcaz demedim zorlarız dedim diyoEmirhan milli maçta da kötü oynadı bu maçta da. Kendi evinde kendi kale sahadan çıkamıyorsan sorun büyük demektir sen Beşiktaşsin kendine gel