Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstanbul / Kadıköy

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
Adam kafayı yedi Kadıköy diye fenerlimisin kanka 😂
Dost ne alakası var bir yer seçtim ve orda yaşamak istiyorum ne yapalım anadoluda ıssız bir yerde mi yaşamımıza devam edelim.

Gelmişim 35 yaşına şurda 40 a 5 sene var o 5 sene nasıl hızlı geçiyor hepimiz anladık şurda 2020 de korona vardı bak 2025 e geldik.

Ben yaşam için istanbullu dostlara sadece sormak için konu açtım.

byildirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
790
328
63
dayı daha ilk cümleni okudum ve güldüm affet :D istanbul izmirin tırnağı olamaz maalesef

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,224
17,070
113
Sağlam bir ev buldum kirası 45k. Eşyalar sıfır.

İzmirde master yaptım her yerini gezdim fakat izmir istanbulun köyü gibi kalır.

Beşiktaşıda gezdim fakat kadıköyde her telden çalıyorlar çok hoşuma gitti açıkcası.

Burda vakit geçirmeyi değerli buluyorum ufakta olsa yaşanır mı istanbullu dostlarım güzelce bilgiler verirse mutlu olurum.
Kadıköy dediğin kocaman bı yer Kadıköyun neresinden bahsediyorsun her yeri aynı değil Kadıköyun

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,003
2,929
113
dayı daha ilk cümleni okudum ve güldüm affet :D istanbul izmirin tırnağı olamaz maalesef
İzmirde 2 sene yaşadım izmir işgal altında ormanların yanmasından anlayabilirsin. Deniz kasıtlı kirletiliyor.

İstanbulu daha düzenli gördüm.

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,885
2,396
113
Sadece Kadıköy aylık 45 50k öderim bir kere ölmeden şu semtte gecem günümüze karışmış bir sekilde yaşamak istiyorum.
Yaşa dostum keyfine bak yoksa zaten o para senden gidicek. 20 yılı İstanbul da geçmiş biri olarak. Kadıköy iyidir avrıpa yakası çöp.
Ha yaşa gelince yaş 44 maşallahım var sabaha kadar dans ede biliyom halen 🤣 tinder dan 3 Happn 1 insta 2 faceden 1hatun var şuan yeni eşleşmelwre açığım

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,912
5,998
113
o tür semtlerde 1yıllık peşin kira almadan o eve sokmazlar

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
@CaSaNooVa Çok paran varsa , Seni 7 Köşesi Cenneti semtim Gaziosmanpaşa’ya Davet etmek istiyorum
Aga adam tutturmus kadikoy soyle huzurlu boyle nezih gece gec saat cikicak diyecekler ki gel bakalim taniyacak kadikoyu diyoki barindirmiyolar kim barindirmiyo acaba kadikoyu nezih tutma ekibimi faili mechul olacak garibim😆

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
684
181
43
Sağlam bir ev buldum kirası 45k. Eşyalar sıfır.

İzmirde master yaptım her yerini gezdim fakat izmir istanbulun köyü gibi kalır.

Beşiktaşıda gezdim fakat kadıköyde her telden çalıyorlar çok hoşuma gitti açıkcası.

Burda vakit geçirmeyi değerli buluyorum ufakta olsa yaşanır mı istanbullu dostlarım güzelce bilgiler verirse mutlu olurum.
Dostum seçiminden vazgeçme doğru kararı vermişsin,daha hic kafani bulandirma,Kadıköy doğru secim der geçerim.

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,024
4,422
113
Kotulemedim kral ya. Kızla tanışmak isteyen bekar bir erkek için Kadıköy daha rahattır Pendik risklidir dedim. Bu konuda yazdım sadece.
Hele bir de Esenyurt olaydı ifadeyi bırak daha kötü şeyler olabilirdi :D Asya yakasi bence bizim Avrupa yakasına göre bazı konularda biraz daha rahat

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
kadıköy çok güzel yer