- 6,170
- 1,869
- 113
Adam kafayı yedi Kadıköy diye fenerlimisin kanka 😂
En büyük cimbomAdam kafayı yedi Kadıköy diye fenerlimisin kanka 😂
Dost ne alakası var bir yer seçtim ve orda yaşamak istiyorum ne yapalım anadoluda ıssız bir yerde mi yaşamımıza devam edelim.Adam kafayı yedi Kadıköy diye fenerlimisin kanka 😂
Kadıköy dediğin kocaman bı yer Kadıköyun neresinden bahsediyorsun her yeri aynı değil KadıköyunSağlam bir ev buldum kirası 45k. Eşyalar sıfır.
İzmirde master yaptım her yerini gezdim fakat izmir istanbulun köyü gibi kalır.
Beşiktaşıda gezdim fakat kadıköyde her telden çalıyorlar çok hoşuma gitti açıkcası.
Burda vakit geçirmeyi değerli buluyorum ufakta olsa yaşanır mı istanbullu dostlarım güzelce bilgiler verirse mutlu olurum.
Stadın üst yeri barlar caddesi.Kadıköy dediğin kocaman bı yer Kadıköyun neresinden bahsediyorsun her yeri aynı değil Kadıköyun
YaşanmazStadın üst yeri barlar caddesi.
İzmirde 2 sene yaşadım izmir işgal altında ormanların yanmasından anlayabilirsin. Deniz kasıtlı kirletiliyor.dayı daha ilk cümleni okudum ve güldüm affetistanbul izmirin tırnağı olamaz maalesef
Çok paran varmıDost benim burda olmam lazım yaş 35 şurda en fazla 5 sene daha ortam yaparım hazır para varken hayvan gibi eğleneyim.
Sadece Kadıköy aylık 45 50k öderim bir kere ölmeden şu semtte gecem günümüze karışmış bir sekilde yaşamak istiyorum.Çok paran varmı
Yaşa dostum keyfine bak yoksa zaten o para senden gidicek. 20 yılı İstanbul da geçmiş biri olarak. Kadıköy iyidir avrıpa yakası çöp.Sadece Kadıköy aylık 45 50k öderim bir kere ölmeden şu semtte gecem günümüze karışmış bir sekilde yaşamak istiyorum.
Aga adam tutturmus kadikoy soyle huzurlu boyle nezih gece gec saat cikicak diyecekler ki gel bakalim taniyacak kadikoyu diyoki barindirmiyolar kim barindirmiyo acaba kadikoyu nezih tutma ekibimi faili mechul olacak garibim😆@CaSaNooVa Çok paran varsa , Seni 7 Köşesi Cenneti semtim Gaziosmanpaşa’ya Davet etmek istiyorum
Dostum seçiminden vazgeçme doğru kararı vermişsin,daha hic kafani bulandirma,Kadıköy doğru secim der geçerim.Sağlam bir ev buldum kirası 45k. Eşyalar sıfır.
İzmirde master yaptım her yerini gezdim fakat izmir istanbulun köyü gibi kalır.
Beşiktaşıda gezdim fakat kadıköyde her telden çalıyorlar çok hoşuma gitti açıkcası.
Burda vakit geçirmeyi değerli buluyorum ufakta olsa yaşanır mı istanbullu dostlarım güzelce bilgiler verirse mutlu olurum.
Hele bir de Esenyurt olaydı ifadeyi bırak daha kötü şeyler olabilirdiKotulemedim kral ya. Kızla tanışmak isteyen bekar bir erkek için Kadıköy daha rahattır Pendik risklidir dedim. Bu konuda yazdım sadece.