- 1,032
- 246
- 63
Lunapark
O kadar az mı ya bizim burda bir dayı var sene de bir daire alıyor Güzelyalı Karşıyaka taraflarındaKıraathane işletiyorum 1 ay oldu
Kendi işim olmasa mennun olmam
1 ayda cebime 15 20 bin kalmıştır
Kendi işim olduğu için mennunum
Dahada az aslında dost maalesefO kadar az mı ya bizim burda bir dayı var sene de bir daire alıyor Güzelyalı Karşıyaka taraflarında
Allah kolaylık versin zamanla çoğalırDahada az aslında dost maalesef
10 bin kira 2 ortak 1 çalışan derken cebime bu kadar kalıyor😕
Aynen öyleÜlkede tek fakir biz kalmışız
Sex işçisiyim
Olm fldlflsldkdospdkflsmsjsJigoloyum çok memnunum
Bir toplumun ahlakı, o toplumun sosyo ekonomik durumuyla, alım gücüyle doğrudan alakalıdır. Aç insan her şeyi yapar çünkü. İhtiyaçları karşılanmış insana kolay kolay birşey yaptıramazsın. Bence ahlak kavramı dinli dinsiz olmakla alakalı birşey de değil. Tamamen ekonomi ve açlıkla sefaletle ilgili. Her türlü pislik olur yoksul toplumlardaBktan düzen asgari ücret açlık sınırının altında, lan bu insan aç kalacaksa niye çalışıyor,emekliler yıllarca prim ödemiş 15 lira aylık veriyolar, sosyal medya eskort kaynıyor,çizgifilm karakterli çeteler genç umutsuz çocukları topluyo şurayı basalım şunu vuralım sen zaten 50 yıl çalışsan bu parayı alamazsın,ceza yatsanda 3-4 yıla af çıkar çıktığında paran olur, kızlar fuhuşa,erkekler kumara düşmüş,kimin ne iş yaptığı ne kazandığı çokta önemli değil sosyal patlamalar, ekonomik çöküş ve sonrasındaki ahlaki çöküşle başlıyor,yakın tarih önümüzde.25 sene önce 15-16 yaşında klima servisinde çıraktım ilk maaşımla üsküdarda ev tutup bi kira bi depozito bi emlak parası verdim kalanla da 1 karton samsun 216, 2 70lik rakı bi de kahvaltılık aldım hadi bakym şimdi bu alım gücüyle yapın bunu.Parası olanın da olmayanın da rahat olmaması gereken bi dönem,toplumsal bi kriz patlarsa bundan herkes nasibini alır.
Gençlerin bazıları o işe çok özeniyor ama pek te özendikleri gibi bir iş değil aslında. Eşekle ilişkiye girsem daha iyiydi diyeceğin müşterilerin oluyor. Erkekliğinden soğuyabilirsin. O kadar kötü bir meslekJigoloyum çok memnunum
Jigolo musunGençlerin bazıları o işe çok özeniyor ama pek te özendikleri gibi bir iş değil aslında. Eşekle ilişkiye girsem daha iyiydi diyeceğin müşterilerin oluyor. Erkekliğinden soğuyabilirsin
Bir dönem yapmıştım. Pek öyle gençlerin hayalindeki gibi bir meslek falan değil 😁Jigolo musun
Usta olunca iyi alirsinBerber çırağıyım günlük 100 ytl
40 yaşındayım kaç yaşında usta olurum acabaUsta olunca iyi alirsin
Geçmiş olsunBir dönem yapmıştım. Pek öyle gençlerin hayalindeki gibi bir meslek falan değil 😁