Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşiniz Mesleğiniz Nedir

YELTAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
302
83
Kıraathane işletiyorum 1 ay oldu
Kendi işim olmasa mennun olmam
1 ayda cebime 15 20 bin kalmıştır
Kendi işim olduğu için mennunum
O kadar az mı ya bizim burda bir dayı var sene de bir daire alıyor Güzelyalı Karşıyaka taraflarında

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,150
5,477
113
O kadar az mı ya bizim burda bir dayı var sene de bir daire alıyor Güzelyalı Karşıyaka taraflarında
Dahada az aslında dost maalesef
10 bin kira 2 ortak 1 çalışan derken cebime bu kadar kalıyor😕

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,056
4,436
113
Kalite kontrolcüyüm 6-7 senedir daha önce kalıpçılık ve CNC operatörlüğü yaptım altyapı böyle oluştu konu açılınca bende dedim heralde işe alım var :D

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,547
2,696
113
Bktan düzen asgari ücret açlık sınırının altında, lan bu insan aç kalacaksa niye çalışıyor,emekliler yıllarca prim ödemiş 15 lira aylık veriyolar, sosyal medya eskort kaynıyor,çizgifilm karakterli çeteler genç umutsuz çocukları topluyo şurayı basalım şunu vuralım sen zaten 50 yıl çalışsan bu parayı alamazsın,ceza yatsanda 3-4 yıla af çıkar çıktığında paran olur, kızlar fuhuşa,erkekler kumara düşmüş,kimin ne iş yaptığı ne kazandığı çokta önemli değil sosyal patlamalar, ekonomik çöküş ve sonrasındaki ahlaki çöküşle başlıyor,yakın tarih önümüzde.25 sene önce 15-16 yaşında klima servisinde çıraktım ilk maaşımla üsküdarda ev tutup bi kira bi depozito bi emlak parası verdim kalanla da 1 karton samsun 216, 2 70lik rakı bi de kahvaltılık aldım hadi bakym şimdi bu alım gücüyle yapın bunu.Parası olanın da olmayanın da rahat olmaması gereken bi dönem,toplumsal bi kriz patlarsa bundan herkes nasibini alır.
Bir toplumun ahlakı, o toplumun sosyo ekonomik durumuyla, alım gücüyle doğrudan alakalıdır. Aç insan her şeyi yapar çünkü. İhtiyaçları karşılanmış insana kolay kolay birşey yaptıramazsın. Bence ahlak kavramı dinli dinsiz olmakla alakalı birşey de değil. Tamamen ekonomi ve açlıkla sefaletle ilgili. Her türlü pislik olur yoksul toplumlarda

İnsanlar, ihtiyaçları karşılanabildiği müddetçe medeni kalabilirler

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,547
2,696
113
Jigoloyum çok memnunum
Gençlerin bazıları o işe çok özeniyor ama pek te özendikleri gibi bir iş değil aslında. Eşekle ilişkiye girsem daha iyiydi diyeceğin müşterilerin oluyor. Erkekliğinden soğuyabilirsin. O kadar kötü bir meslek

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,327
10,219
113
Berber çırağıyım günlük 100 ytl