- 1,054
- 319
- 83
Fabrika işçisi niye merak ettin milletin işini
Pompaciyim anladın miDiğer meslek gruplarını merak ediyorum
Varoll😀Gassalim efendim
Çok ütopik zor birşey söylediğimi sanmıyorum. Günde ortalama yaklaşık 2 k para kazanmak ne ki. Sadece özel oranları takip etsen kazanırsın zaten bu paraları. Nesine inanılmıyor anlamadım. Kendi parana dokunmayacaksın. Özel oranlardan gelen parayla çarkı döndüreceksin. Her özel orana da balıklama atlamayacaksın. Örneğin 8 oranı 10 oran yapmışlarsa oynama ama 3-5 oranı 10 oran yapmışlarsa kaçırmaYaw he kesin oyledir
Bunu söylediğimde bazıları yalan söylediğimi falan sanıyor. Yahu bu devirde, bu pahalılıkta günde 2 k parayı sadece özel oranları takip ederek kazanırsın zaten2 3k bile az gelir
Ölüsü 2 k çekiyorum siteye atmadan iyi para bırakıyor aylıkBen üniversite mezunuyum. Çalışmıyorum. Bir yerde işe girsem asgari ücretten hallice bir maaş karşılığında bütün zamanımı ve emeğimi sömürecekler. Bunun yerine evde gtümü devirdiğim yerden biramı yudumlayıp tuzlu fıstığımı yerken laptop başında özel oran, kod, etkinlik takip ederek günde ortalama 2 k kadar para kazanıyorum
dahada üzen sey bu ulkenin duzelebilmesi icin bi o kadar daha zamana ihtiyaci var zaten bu gidisle duzelecegini hic sanmiyorum resmen hindistan v2 oldukBktan düzen asgari ücret açlık sınırının altında, lan bu insan aç kalacaksa niye çalışıyor,emekliler yıllarca prim ödemiş 15 lira aylık veriyolar, sosyal medya eskort kaynıyor,çizgifilm karakterli çeteler genç umutsuz çocukları topluyo şurayı basalım şunu vuralım sen zaten 50 yıl çalışsan bu parayı alamazsın,ceza yatsanda 3-4 yıla af çıkar çıktığında paran olur, kızlar fuhuşa,erkekler kumara düşmüş,kimin ne iş yaptığı ne kazandığı çokta önemli değil sosyal patlamalar, ekonomik çöküş ve sonrasındaki ahlaki çöküşle başlıyor,yakın tarih önümüzde.25 sene önce 15-16 yaşında klima servisinde çıraktım ilk maaşımla üsküdarda ev tutup bi kira bi depozito bi emlak parası verdim kalanla da 1 karton samsun 216, 2 70lik rakı bi de kahvaltılık aldım hadi bakym şimdi bu alım gücüyle yapın bunu.Parası olanın da olmayanın da rahat olmaması gereken bi dönem,toplumsal bi kriz patlarsa bundan herkes nasibini alır.