- 528
- 279
- 63
Tam olarak öyle kurdu pc başında oturarakçalışmasalardı milyoner olamazlardı Bill Gates Microsoft'u oturarak mı kurdu? sanırım sen öyle zannediyorsun
Tam olarak öyle kurdu pc başında oturarakçalışmasalardı milyoner olamazlardı Bill Gates Microsoft'u oturarak mı kurdu? sanırım sen öyle zannediyorsun
ben de 60 civarı kazanıyorum ama çok kazananın deliği daha çok oluyorO kadar para kalıyorsa hala kumar oynaman akıl işi degil
Gidin 2 sene teknik bolum bitirin 6 ay gemide calisip 6 ay yatin 5k dolardan az almazsınız.ben de 60 civarı kazanıyorum ama çok kazananın deliği daha çok oluyor
Keşke yazdığın gibi gemide iş bulmak kolay olsa 😆😀😆😀😆 adamın yoksa mucize gibi birseyGidin 2 sene teknik bolum bitirin 6 ay gemide calisip 6 ay yatin 5k dolardan az almazsınız.
Karada 60k' e çok diyorlar
gemide çalışmak kolay mı? kalifiye iş yapmayan biri için 60k yüksek daha ne olacak. doktor değilim mühendis değilimGidin 2 sene teknik bolum bitirin 6 ay gemide calisip 6 ay yatin 5k dolardan az almazsınız.
Karada 60k' e çok diyorlar
O kadar para kalıyorsa hala kumar oynaman akıl işi degil
En iyisi kral amir derdi yok patron derdi yokHurdacılık yapıyorum çok şükür
Sen ne iş yapıyorsun şabanEn iyisi kral amir derdi yok patron derdi yok
Evli için olabilir ama gençler için olmaz kiz vermezlerEn iyisi kral amir derdi yok patron derdi yok
Asansör firmasında calisiyorumSen ne iş yapıyorsun şaban
Radyoloji teknikeriyim 😀Şuan Hangi İşte Çalışıyorsunuz?
İşinizden Memnunmusunuz?
Kendimi Söyleyecek Olursam Yemeksepeti kuryesiyim aylık giderler çıkınca elime 50-60k kalıyor çok sektörde çalıştım işimden memnun musun dersek yani okumadım meslegimde yok torpilimde yok calisabilecegim diğer işlere baktığım zaman memnunum Allah bereket versin en azından patron müdür şef derdim yok
Yaw he kesin oyledirBu ayı saymazsam, son sekiz ayın net getirisi 440 k
Zaten para harcamayı seven birisi değilim. Dışarıdan yemek söylemem. Evim de kira değil. Gezmeyi, para harcamayı da sevmiyorum. Yani bana ayda 30 k getiri aslında çok bile. Zaten buradan kazandığımın çoğunu da harcamıyorum, biriktiriyorum
2 3k bile az gelirFırsatları kaçırmayacaksın. Örneğin bugün Holigan, Gs kazanıra 2 oran açtı. Oraya 2.5 k oynayıp, başka yerden de 2 k Ts kaybetmeze oynadım. Risksiz 500 tl bıraktı. Artemisin 100 oranı da geldi. Betgitten de 500 oran geldi. Odeonbetten de 200 tl geldi. Verdiğimi düstüğüm zaman bugünkü bana getirisi 1600 tl falan oldu mesela. Marsilya yenerse 500 tl daha gelecek
Buralardan günde ortalama 1-2 k para kazanmak çok zor birşey değil. Ben esas kazanamayanları anlayamıyorum
Ama bir yerde çalışıyor olsam bunları takip edemem bu sefer
😂eksik bilgi
3-4 değil 9 daire altı üstü![]()