Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşiniz Mesleğiniz Nedir

Baba2498

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,200
693
113
Kazan operatörüyüm ikramiye aylarinda 100 uzerinde aliyorum normal aylarda 60 70

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
10 yıldır aynı şirketteyim 37k para alıyorum işim rahat yoksa çoktan çıkmıştım özel sektör çöp malesef

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,414
4,203
113
Kumarciyim

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,832
6,612
113
Gidin 2 sene teknik bolum bitirin 6 ay gemide calisip 6 ay yatin 5k dolardan az almazsınız.
Karada 60k' e çok diyorlar
Keşke yazdığın gibi gemide iş bulmak kolay olsa 😆😀😆😀😆 adamın yoksa mucize gibi birsey

smdd

Tanınmamış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
732
393
63
Gidin 2 sene teknik bolum bitirin 6 ay gemide calisip 6 ay yatin 5k dolardan az almazsınız.
Karada 60k' e çok diyorlar
gemide çalışmak kolay mı? kalifiye iş yapmayan biri için 60k yüksek daha ne olacak. doktor değilim mühendis değilim

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,832
6,612
113
Ticaret ve memurluk dışında çoğu iş köleliktir keşke sermayem olsa direk Ticaret yapacam harika fikirlerim var

Opia93

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
181
64
28
Şuan Hangi İşte Çalışıyorsunuz?

İşinizden Memnunmusunuz?

Kendimi Söyleyecek Olursam Yemeksepeti kuryesiyim aylık giderler çıkınca elime 50-60k kalıyor çok sektörde çalıştım işimden memnun musun dersek yani okumadım meslegimde yok torpilimde yok calisabilecegim diğer işlere baktığım zaman memnunum Allah bereket versin en azından patron müdür şef derdim yok
Radyoloji teknikeriyim 😀

pusat63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,174
511
113
Bu ayı saymazsam, son sekiz ayın net getirisi 440 k

Zaten para harcamayı seven birisi değilim. Dışarıdan yemek söylemem. Evim de kira değil. Gezmeyi, para harcamayı da sevmiyorum. Yani bana ayda 30 k getiri aslında çok bile. Zaten buradan kazandığımın çoğunu da harcamıyorum, biriktiriyorum
Yaw he kesin oyledir

ibrahimozcaktu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,224
330
83
Markette çalışıyorum ama sorsan yarın bırakırım 35k yatıyor
Her ay

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,166
13,804
113
Fırsatları kaçırmayacaksın. Örneğin bugün Holigan, Gs kazanıra 2 oran açtı. Oraya 2.5 k oynayıp, başka yerden de 2 k Ts kaybetmeze oynadım. Risksiz 500 tl bıraktı. Artemisin 100 oranı da geldi. Betgitten de 500 oran geldi. Odeonbetten de 200 tl geldi. Verdiğimi düstüğüm zaman bugünkü bana getirisi 1600 tl falan oldu mesela. Marsilya yenerse 500 tl daha gelecek

Buralardan günde ortalama 1-2 k para kazanmak çok zor birşey değil. Ben esas kazanamayanları anlayamıyorum

Ama bir yerde çalışıyor olsam bunları takip edemem bu sefer
2 3k bile az gelir