Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşiniz Mesleğiniz Nedir

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,257
361
83
Şuan Hangi İşte Çalışıyorsunuz?

İşinizden Memnunmusunuz?

Kendimi Söyleyecek Olursam Yemeksepeti kuryesiyim aylık giderler çıkınca elime 50-60k kalıyor çok sektörde çalıştım işimden memnun musun dersek yani okumadım meslegimde yok torpilimde yok calisabilecegim diğer işlere baktığım zaman memnunum Allah bereket versin en azından patron müdür şef derdim yok
Tekstil..yuvarlak örme mk.

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,794
2,193
113
İlk defa üye oldum Bonus ihlali kural ihlali yazıyor

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
La bu ne pirlo,,nerelerdesin sen kaçak dost..benimde yılanın zehri çok birikti,sagacacak yok...demek şiseye akitiyorlar,,,doğru pozisyon şekil a da gördüğümüz gibi,,?
adam yılanın başını parmaklarıyla hafifçe sıkip başını sisenin ağzına dayamış..Teşekkürler bilgi için @pirlo .....

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
428
83

İşinizden Memnunmusunuz?

Kendimi Söyleyecek Olursam Yemeksepeti kuryesiyim aylık giderler çıkınca elime 50-60k kalıyor çok sektörde çalıştım işimden memnun musun dersek yani okumadım meslegimde yok torpilimde yok calisabilecegim diğer işlere baktığım zaman memnunum Allah bereket versin en azından patron müdür şef derdim yok
Besi işi ile uğraşıyoruz bizde.. Akşama kadar yokluktan buralardayız ☺

BananaŞakir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
116
43

İşinizden Memnunmusunuz?

yaş kaçtı kral

gorkem331

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
137
45
28
Turizmde fotoğrafçıyım. Euro sezonu başlasın )))

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,727
881
113
Kimsede kumarbazim kredi kartını takla yaparak yaşiyorum dememiş

cenk8350

Tanınmış üye
Aktif Üye