Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşiniz Mesleğiniz Nedir

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,912
6,616
113
Ben üniversite mezunuyum. Çalışmıyorum. Bir yerde işe girsem asgari ücretten hallice bir maaş karşılığında bütün zamanımı ve emeğimi oraya verecem. Bunun yerine evde gtümü devirdiğim yerden biramı yudumlayıp tuzlu fıstığımı yerken laptop başında özel oran, kod, etkinlik takip ederek günde ortalama 2 k kadar para kazanıyorum
Kod etkinlik işlerinden 2k kazanman imkansız günlük bu devirde o zaman 3 4 yıl önceydi malasef buna göre hayatını şekillendirme derim

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,912
6,616
113
Canlı desteğim ve 33k maaşım var 2-3 ay öncesine kadar iki sitede aynı anda çalışıyodum ama maalesef iki iş aynı anda olmuyor sinir hastası olma yolunda ilerliyorum şuan.
Referans olmadan almıyor dimi orlar

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Canlı desteğim ve 33k maaşım var 2-3 ay öncesine kadar iki sitede aynı anda çalışıyodum ama maalesef iki iş aynı anda olmuyor sinir hastası olma yolunda ilerliyorum şuan.
Şimdi senin dm kutusu dolar nasıl canlı destek olurum diye🤣

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,503
2,656
113
Kod etkinlik işlerinden 2k kazanman imkansız günlük bu devirde o zaman 3 4 yıl önceydi malasef buna göre hayatını şekillendirme derim
Geçen ay 50 k, ondan önceki ay 125 k verdiklerimi düştüğümde ortaya çıkan net getiri. Bu ay da 10 günde 15 k oldu

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,912
6,616
113
Geçen ay 50 k, ondan önceki ay 125 k verdiklerimi düştüğümde ortaya çıkan getiri. Bu ay da 10 günde 15 k oldu
1 2 ay kazanırsın yani sürdürebilirlik olmaz ondan dedim senin hayatın senin kararın

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,503
2,656
113
1 2 ay kazanırsın yani sürdürebilirlik olmaz ondan dedim senin hayatın senin kararın
Bu ayı saymazsam, son sekiz ayın net getirisi 440 k

Zaten para harcamayı seven birisi değilim. Dışarıdan yemek söylemem. Evim de kira değil. Gezmeyi, para harcamayı da sevmiyorum. Yani bana ayda 30 k getiri aslında çok bile. Zaten buradan kazandığımın çoğunu da harcamıyorum, biriktiriyorum

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,503
2,656
113
Buradan günde ortalama 2 k para kazanmak atla deve değil ki dostum. İmkansız birşey yapmıyorum. Öncelikle açılan bütün özel oranlara oynamayacaksın. Seçici olacaksın ve çevrim yapma konusunda iyi olman gerek

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,802
1,811
113
Buradan günde ortalama 2 k para kazanmak atla deve değil ki dostum. İmkansız birşey yapmıyorum. Öncelikle açılan bütün özel oranlara oynamayacaksın. Seçici olacaksın ve çevrim yapma konusunda iyi olman gerek
Çevrimi iyi yapacak tonla adam var bu forumda iş çevrim yapmakla bitse keşke 😂

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
959
113
Şuan Hangi İşte Çalışıyorsunuz?

İşinizden Memnunmusunuz?

Kendimi Söyleyecek Olursam Yemeksepeti kuryesiyim aylık giderler çıkınca elime 50-60k kalıyor çok sektörde çalıştım işimden memnun musun dersek yani okumadım meslegimde yok torpilimde yok calisabilecegim diğer işlere baktığım zaman memnunum Allah bereket versin en azından patron müdür şef derdim yok
Lazer kesim operatörüyüm
Metal ve otomotiv Üretiminde kalite kontrol personeliyim -- labarotuar ölçümde
Yapabiliyorum

Bazı durumlardan ötürü bu ara çalışmıyorum.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,503
2,656
113
Çevrimi iyi yapacak tonla adam var bu forumda iş çevrim yapmakla bitse keşke 😂
Fırsatları kaçırmayacaksın. Örneğin bugün Holigan, Gs kazanıra 2 oran açtı. Oraya 2.5 k oynayıp, başka yerden de 2 k Ts kaybetmeze oynadım. Risksiz 500 tl bıraktı. Artemisin 100 oranı da geldi. Betgitten de 500 oran geldi. Odeonbetten de 200 tl geldi. Verdiğimi düstüğüm zaman bugünkü bana getirisi 1600 tl falan oldu mesela. Marsilya yenerse 500 tl daha gelecek

Buralardan günde ortalama 1-2 k para kazanmak çok zor birşey değil. Ben esas kazanamayanları anlayamıyorum

Ama bir yerde çalışıyor olsam bunları takip edemem bu sefer

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Baş ogretmenim ek dersler dahil 88k maaşım ayriyeten muzik ogretmeni oldugum icin dugun vs her aksam da sahnem var ordanda ayda 100kya yaki gelir var esimde muzik ogretmeni 70binde o aliyo

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,912
6,616
113
Baş ogretmenim ek dersler dahil 88k maaşım ayriyeten muzik ogretmeni oldugum icin dugun vs her aksam da sahnem var ordanda ayda 100kya yaki gelir var esimde muzik ogretmeni 70binde o aliyo
Birsey diyemem okumuşsun olmuşsun Allah daha çok versin

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,912
6,616
113
Yaaa Gençler işte gorun adamı okuyun okuyun yoksa sonunuz biz gibi olur Dimi @Daimon gençler okusun mu

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,912
6,616
113
Her gördüğüm gence sokakta okuyun diyorum iaiqqq benim gibi olmasınlar diye

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Yaaa Gençler işte gorun adamı okuyun okuyun yoksa sonunuz biz gibi olur Dimi @Daimon gençler okusun mu
Mesele okumak deil dogru okumak .. her okudum diyemde meslek sahibi olmuyor ben muzisyenim aileden okul okmusaydimda yine sahnelerden ve muzik dukkani acar yolumu herturlu bulurdum okuycaksan duzgun bolum eger herkesin mezun oldugu biyerde okuycaksanda meslek öğrenmek en iyisi