- 1,366
- 805
- 113
istanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
La burası iş arama sitesimi Allahim cildiracam artik sen bize akıl ihsan eyleistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
Aklı ne yapacan para iste burası akıl hastanesi miLa burası iş arama sitesimi Allahim cildiracam artik sen bize akıl ihsan eyle
Güzel zeki kardesim aklin yoksa parayi nasıl kazanacan onuda bi açıklasana sana zahmetAklı ne yapacan para iste burası akıl hastanesi mi
bonus kovalamaktan sıkıldımGüzel zeki kardesim aklin yoksa parayi nasıl kazanacan onuda bi açıklasana sana zahmet
Aynen dostAllah yardımcın olsun kıral burda derdını anlatma 1 damla su ıste vermezler face gruplarında yada sahıbındende falan ıs ılanlarına bak
Araban yada motorun varmi dostistanbulda günlük yevmiyeli iş bulamıyorum inşaatta da çalışırım köşe başında da iş yok işveren tanıdığı olan mesaj atsın acil para lazım
araba var kuzenAraban yada motorun varmi dost
kullanıcı adın allansaintmaximin yarma aq yaAmacı iş bulmak olan gelip buraya konu açmaz işiniz gücünüz saçma sapan şeyler biraz o beyninizi gelistirin de trolluk yapmayı bırakın
Mala bak senin ki nekullanıcı adın allansaintmaximin yarma aq ya
koçbaşı yapıcam çok seviyosunuzMala bak senin ki ne
Biraz daha aglada özelden belki biri para atarkoçbaşı yapıcam çok seviyosunuz
özele gel ben sana para atayımBiraz daha aglada özelden belki biri para atar
O zaman saga sola minnet etme , indir tag surucuyu kendi isinin patronu ol gunluk 3k cebine koy 1k sinada kupon yaparsinaraba var kuzen